Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz elfelejteni az első szerelmet?
Fél évig voltam együtt az első barátommal. Rég óta ismertem, és eléggé össze is vesztünk... Lassan öt hónapja, hogy nem beszélünk, de én még mindig nem tudom elfelejteni az együtt töltött perceket, és állandóan rajta jár az eszem.
Mégis hogyan lehet ezt elfelejteni?
15/L
hidd el ez még nem komoly kapcsolat
mikor komoly lesz és rá jössz ! az rosszabb
ja am felejteni ? sztem az igazit sehogy
szombaton dobtak...
első válasz adó
en ma azt hittem h latom az elsi szerelmem akit nem lattam 6 eve es futottam utana h lassam h o e az.
szoval nem hiszem h konnyu elfelejtni
:D 6 éve minden nap úgy megyek ki az utcára, hogy azért reménykedek, hogy ott áll a kapu előtt. És megkér, hogy beszéljük meg a történteket.
Ha olyan helyre mentem, ahol tudtam, hogy ő is ott van, akkor képes voltam (előtte pár héttel) brutális éhezésbe és edzésbe kezdeni, új ruhákat venni, elmenni fodrászhoz, órákig készülődni. Hátha meglátom ugyan azt a csillogást a szemében.
Kb. 3 éve ez meg is történt, egész este egymásra se néztünk, én annyira rettegtem rá nézni, hogy az valami hihetetlen. Féltem, hogy ugyan azt az utálatot látom meg a szemeiben, mint utoljára. (Most is elkap a sírhatnék, ha erre gondolok). De nem ez történt, pár másodperc volt, de ilyet még sose éreztem, mintha egymásba robbant volna a tekintetünk. Ennyi volt, vége lett. Azóta azt hiszem 1x találkoztunk, de akkor sem mertünk egymásra nézni.
De most hála ennek a csodálatos facebooknak megláttam a barátnőjét. Hát.. :D Szerintem meg is nyugodott volna a lelkivilágom, ha egy olyan lánnyal láttam volna, aki megérdemli. Természetesen nem így történt.
Valószínűleg még 80 évesen is fogok rá gondolni, ha megtalálom a páromat, ha nem.. Ő volt az Igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!