Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelmet el lehet felejteni?
Nem kell, nem érdemes és nem szabad elfelejteni. A múlt is az életünk része. Idővel úgy kell értélelni, rendszerezni, hogy csak a jóra emlékezz. A szerelem szép dolog, kár lenne kiszórni az emlékezetünkből.
Meg úgyis másért fogod szeretni a következő illetőt...
Szerintem sem lehet elfelejteni. Én még fiatal is vagyok, úgyhogy nekem még friss is az első szerelem. Sajnos nem tartott sokáig, és a fiú nem is szeretett, de nekem ettől függetlenül is meghatározó élmény. Végül is, vele tapasztaltam meg, hogy milyen az, ha egy fiú tényleg figyel rám, érdeklődik irántam, bókol nekem, vele csókolóztam először. Szóval nagyon sok szép emlék köt hozzá, annak ellenére, hogy csak hitegetett.
18/L
Elfelejteni egyik szerelmet sem lehet, mindegyik hatással van az életünkre, ha igazán nagy szerelem. De az első ugyanúgy elhalványul is elhalványul egy idő után ha vége lesz.
Ez tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!