Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor többet érez?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy fiú, aki igazából elég zárkózottnak tűnik, persze vannak barátai és sokszor is van velük, de nem igazán az a "barátkozós típus". De egyik nap elkezdtünk beszélgetni egymással, és nagyon kedves volt.Azóta mindennap mosolyogva köszön, meg még van amikor poénkodik is.. (pl sietek valahova ő meg jön velem szemben hirtelen kirakja a kezét, visszarántja... stb..) És azt mondják egy csomóan, hogy látszik rajta, hogy tetszem neki, de én csak azt hittem, hogy szimplán kedves. Szerintetek?2015. nov. 11. 17:57
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy bejössz neki, esetleg próbálj meg vele többet dumálni :)
Hány évesek vagytok? :)
2/3 A kérdező kommentje:
Ő 16 én 15 ;)
2015. nov. 11. 18:27
3/3 anonim válasza:
szimpatikus vagy neki szerintem beszelnetek kellene tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!