Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kedvel vagy már többet érez? Nagyon kiváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
Facebookon beszélgetek egy fiúval már egy jó ideje. Pár hét múlva tudunk csak talizni. A lényeg hogy arra lennék kiváncsi hogy ezekből mit szűrhetek le? Féltékeny, aggódó, törődő, minden nap ír, néha utalgat rá hogy pár év múlva ez meg az lesz velünk. Egyszer azt írta hogy imád. Viszont azt írta hogy majd akkor dől el hogy mi lesz ha találkozunk. Nem tudom hogy ez csak terelés mert nem akarja elmondani az érzéseit vagy tényleg csak kedvel de nem is biztos hogy összejönne velem. Légyszi minél több választ várok. Köszönöm :)2015. jún. 1. 23:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem akar csak internetes beszelgetesre epiteni egy kapsolatot eloben is talalkoznotok kell hogy biztos legyen abban amit erez
3/5 anonim válasza:
Nem akar csak az internetre hagyatkozni, nem akar inzmterneten keresztül szerelmet vallani. Majd ha találkoztok kiderül, de szerintem egyértelmű :D
4/5 A kérdező kommentje:
Én 20 ő meg 23
2015. jún. 2. 00:02
5/5 anonim válasza:
Interneten keresztül nem derül ki, működik-e a kémia. Igaza van tehát, hogy azután dől-e, mi lesz, ha személyesen is megismeritek egymást. Addig max. szimpátiáról beszélhetünk, ez még nem szerelem.
Mondjuk az nekem nem tetszik, hogy azt írod, féltékeny. Máris? Mire? Ez nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!