Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk: mit szólnátok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk: mit szólnátok, ha egy lány bevallaná nektek, h kedvel és többet szeretne, mint barátság. Lányok: ti ezt megcsinálnátok? és ha igen, akkor hogyan? Mit mondanátok pontosan?

Figyelt kérdés
15/L
2010. okt. 3. 09:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan lány mondaná aki tetszik akkor örülnék neki.
2010. okt. 3. 09:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem túlságosan szeretnék ilyen lányokkal ismerkedni.

Szeretem, ha először én mondok ilyeneket neki. Ez nem jelenti azt, hogy a lány ne tegyen semmit az ügy érdekében, de ne ennyire nyiltan.

De nyugi, a fiúk nagyrésze ebben nem ért velem egyet.

Ebben is biztos vagyok.

2010. okt. 3. 09:43
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

09:43

Én meg pont ellenkezőleg szeretem :)

2010. okt. 3. 09:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát most megmondanám h ok, de foglalt vok :D De ha nem lennék foglalt figy biztos jól esne de én is úgy vok vele mint a 9:43. Ha nem én "vadászok", úgy nem az igazi :( Abból még nekem sose sült ki semmi jó, elveszti a varázsát nekem.
2010. okt. 3. 10:00
 5/13 anonim ***** válasza:
ja, 17/F voltam
2010. okt. 3. 10:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én spec örülnék neki.
2010. okt. 3. 10:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
de csak az aki tetszik :$
2010. okt. 3. 10:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2010. okt. 3. 10:56
 9/13 anonim válasza:
100%

Én így jöttem össze a barátommal:haverok voltunk aztán rájöttem h szeretem.Megőrjített a tudat, h mi lesz ha egyszer vki mással látom , gyszer csak nem bírtam tovább... szerelmet vallottam neki.Egy éjjelen át beszélgettünk, de akkor nem kaptam konkrét választ, megijedtem.Aztán rá egy hétre ő is elmondta mit érez és h egészen rendkívüli, mert rájött h régóta kereset már engem. Most lesz az egy éves évfordulónk és tudom h nekem sem kel tovább keresnem:)

Mond neki egyszerűen azt, hogy szeretlek. nézd meg a reakciót és ha viszonozza beszéljétek meg hogyan tovább. Ha viszont azt látod megijedt, adj neki időt. Lehet h ő is rájön h te vagy neki élete szerelme:)

2010. okt. 3. 11:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb lenne, ha ő vallaná be neked, hogy tetszel meg kedvel. Szal próbáld ezt elérni nála, vagy rávezetni erre, hogy ha bejössz neki, akkor megmondja és ne kelljen félnie, hogy leharapod a fejét vagy elszaladsz, esetleg soha többet nem állsz vele szóba, kiröhögöd és elmondod mindenkinek, hogy milyen béna. Sztem jó, ha finoman közeledsz felé, vagy apró jelzéseket teszel stb (biztos vannak valami női praktikák erre) Esetleg, ha nem vallja be, mert mondjuk nyuszi, de nem reagál negatívan a közeledésedre, akkor egy idő után megpróbálhatod bevallani neki, mert elképzelhető, hogy már beléd van zúgva, csak nem meri megmondani. De ha hirtelen letámadod egy vallomással (mindenféle előkészület nélkül), akkor összezavarodhat és lehet, hogy azt mondja, hogy igen, de utánna meg később valamiért szakít veled, mert könnyen szerzett meg és nem szeretett eléggé vagy ilyesmi. (20/F)
2010. okt. 3. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!