Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: mit szólnátok, ha egy lány bevallaná nektek, h kedvel és többet szeretne, mint barátság. Lányok: ti ezt megcsinálnátok? és ha igen, akkor hogyan? Mit mondanátok pontosan?
Figyelt kérdés
15/L2010. okt. 3. 09:29
11/13 anonim válasza:
Nekem is mondta egy csaj, de úgy nem lehet összejönni igazán valakivel, hogy fogja magát és elmondja. Akkor nincs meg az az ismerkedős rész. Meg hát gondolom értitek mire gondolok.
12/13 anonim válasza:
igen, és jól beégtem. Mellesleg a volt barátomnak mondtam ez több évre rá, miután szakítottunk. AM 3 haverja is rám van kattanva, de nekem mégis az kell, aki elérhetetlen..murphy..
13/13 anonim válasza:
Nekem tulajdonképpen mindegy, mert akkor sem tudnék mondani semmit:P
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!