Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiú barátot szeretnék, de hogy?
Figyelt kérdés
Lány volnék, de mégis szeretnék egy fiúval 'pajtáskodni', szerelem meg efféle extra dolgok nélkül...
14-15 év körülivel tudnánk, azt hiszem, megérteni egymást :DD
Szerintetek merre ismerhetnék meg egy ilyen srácot??
2015. nov. 10. 19:56
2/4 xlAntichristlx válasza:
Nos én meleg vagyok és szinte csak lány barátaim vannak érthető okokból :$ Ha Budapesti vagy akkor könnyebb dolog van, és egyben nehezebb is. Nagyobb a melegek aránya azonban nem olyan nagy szám arrafelé így nincs híre egy meleg srácnak. Ahol én lakom, más melegről nem tudok, de rólam beszél emiatt az egész város és rengeteg csaj barátot szereztem akiket előtte nem is ismertem :o Egyébként a kérdésedre a válasz: Ha mindenképpen meleg barátot szeretnél akkor keress, vagy nem tudom a valóságban gondoltad-e vagy jó az internetes haverság is, de nem agy kunszt szerintem. Persze nincs ráírva senkire, hogy "Hé meleg vagyok" de a barátkozás menete ugyanaz mint bárki másnál. Szóval erre a kérdésre a válasz annyi lehet, hogy eridj és keress :"D Jobbal még én se tudok előállni itt. Ha akarod jelölj be Facebookon. Írj rám itt és priviben megadom.
3/4 anonim válasza:
Vegre nem en vagyok az egyetlen aki meleg fiut keres😄😄 en minden fiut kikerdezek h nem-e az, hatha belebotlok valakibe. De ez nem olyan dolog, amit hirdetnek :/ ismerek 2meleg sracot, az egyik nyaron volt az edzom a masikat a kornyekrol. Az a baj, hogy nem is tudni roluk. Ha idosebbek lennenk akkor meleg clubokban probalkozhatnank. Jovore nezo tanacs!
4/4 anonim válasza:
Ha nem baj, hogy korban több vagyok, akkor írj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!