Miért akar "minden" lány egy meleg barátot?
Figyelt kérdés
Mi értelme van ennek? első sorban egy olyan lány válaszát várom aki ilyet keres ;) 18/F/M#Meleg;Barát;
2015. okt. 20. 08:57
1/10 anonim válasza:
Én nem akartam, de van :)
Nem kerestem, véletlenül lett.
Szerintem azt hiszik, hogy jó egy férfi, egy férfi véleménye, meglátásai, aki nem akar tőlük semmit.
Viszont szerintem a legtöbb meleg férfi nem éppen férfiasan gondolkodik, hanem inkább olyanok, mint egy nő. Mármint nem külsőleg. Az én ismerősömről se mondanám meg senki, hogy az. Hanem ahogy gondolkodik, amiket szeret.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem minden lány akar, csak pár :D
3/10 Sunshinedoll válasza:
Mert azt hiszik, olyanok vagytok, mint a lányok, egy cosmopolitan felett akarnak körömlakkozni meg shoppingolni, miközben szopási tippeket adsz nekik hangosan vihogva. Kerüld az olyan lányokat, akik szándékosan keresnek "meleg" barátot. Mert csak az leszel nekik. Nem a barátjuk, hanem A MELEG barátjuk és tessék, már be is vagy sztereotipizálva és dehumanizálva.
4/10 anonim válasza:
ajj, már megint itt akarsz magadnak hetero csaj barátnőt??
5/10 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért bátyuskát is akarnak. Van egy pasi, aki szeret, megvéd, de nem azért, mert szexeleni akar veled, hanem teljesen plátói.
6/10 anonim válasza:
#5! Megértem. Én férfi vagyok, ezért inkább csak hetero férfiakkal akarok barátkozni, mert nem akarok olyan pasit, aki csak egy dugnivaló lyukat lát, ha rám néz.
7/10 anonim válasza:
6-os, én nem értem meg, mert az ilyen "hugica" típusú védjmeg csajszikák nagyon gáz emberek.
8/10 anonim válasza:
Én is ismerek olyan lányt akinek egy nyomorék homokos a legjobb barátnője,a szülei helyében elbeszélgetnék a lánnyal!
9/10 anonim válasza:
én nem akarok,szerintem gusztustalanok 19/L
10/10 anonim válasza:
Mert úgy szeretnének egy fiúval barátok lenni, hogy a fiú ne akarjon közben belemászni a bugyijukba. Márpedig ezt csak meleg fiúval lehet megvalósítani, mert a heteró fiúk még akkor is meg akarják döngetni a csaj barátaikat, hogyha az a lány egyáltalán nem is az esetük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!