Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gaz ha nem vagyok kigyurva?
Figyelt kérdés
mert az osztalytarsaim mart gyurjak magukat de nekem valah meg nem erzem azt h kellene.
14/F
2015. nov. 9. 19:55
1/7 anonim válasza:
Nem. Ha engem kérdezel nekem annyira nem jönnek be az izmos fiúk, de kinek mi.
3/7 anonim válasza:
hali ez csak nekünk fiúknak fontos a lányoknak mindegy :D !Ha gyúrsz akkor csak saját súllyal!pl fekvőtámasz(normálisan),hátsó fekvő,húzóckodás stb....
4/7 yoshino_t válasza:
Gáznak érzed? Akkor kezdj el gyúrni.
Nem érzed gáznak/nem érzed a késztetést? Akkor ne.
5/7 A kérdező kommentje:
oke koszonom
jah es 3# ha csinalom csak ugy szoktam
2015. nov. 9. 20:12
6/7 anonim válasza:
Nos, később jó lehet, sőt. És még egészséges is, mert sportolsz.
7/7 anonim válasza:
xDDDDDD :'D
na jó akkor tegyük rendbe a dolgokat a fejben.
először is tényleg nem számít a lányoknak.
másodszor 14 évesen én is ezt gondoltam hogy jajj gyúrni kell mert nem lesz csajom mittudomén, így 18 évesen meg már rájöttem mekkora egy barom voltam, mert mostmár rohadtul nem számít lányoknak sem HÁLA sem nekem :) nem kell el kezdened gyúrni ha nem akarsz, KIVÉVE ha az arcod csúnya vagy átlagos, mert akkor sokat dobhat egy izmos test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!