Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik?
Bejelölt egy látásból ismert fiú a suliban,aztán facebookon elkezdtünk beszélgetni.Már négy napja beszélgettünk,és úgy éreztem,neki mindent elmondhatok,valahogy olyan volt,mintha már ezer éve jó barátok lennénk;nem is tudom mi ez az érzés.Kibeszéltük egymással a szerelmi életünket is-szóval nem hoszem,hogy szerelem lenne az az érzés.Amikor elkezdtünk "lelkizni",ő türelmesen meghallgatott,és-mivel eléggé önbizalmatlan vagyok-megkérdeztem,ugyan miért beszélget velem,mikor ott vannak a haverjai is?(ő 16 fiú).Erre ő azt mondta,hogy bír.Eddig mindig én írtam rá;a kérdésem,hogy miért hiányzik ennyire,mikor nem beszélgetek vele?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm,és bocsi,hogy ilyen hosszú lett,de röviden elég furán hangzana.
mert erzel iranta valamit, csak ezt meg te sem tudod biztosra....viszont ha csak latasbol ismered es fb-n beszelgettetek akkor gondolom nem kulseje alapjan hanem a belso alapjan szerettel bele. gondolom jolesik h valaki meghallgat.
remelem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!