Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért számít szexepilnek ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít szexepilnek ha egy lány játszik?

Figyelt kérdés
15 éves, büszke lány játékosként gyakran nyomulnak rám a játékostárs fiúk/férfiak. A büszkét nem úgy kell értelmezni hogy attetnion whore lennék, nem reklámozom a gamerségem, nem hangoztatom a női mivoltomat, csak kiállok néha azért a tényért hogy a lányok is játszanak. Nem vagyok túl szép sem, mégis valamiért érdeklem a fiúkat, de nem értem miért. Az, hogy játszom csak egy hobbi...

2015. nov. 9. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Nem jössz egyet lol-ozni? *-*
2015. nov. 9. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert van közös téma + kb. 100 gamerből max. 1 csaj, ráadásul 15 vagy, gondolom hasonló korú srácok nyomulnak, akikben tombolnak a hormonok.

18/F (szintén gamer)

2015. nov. 9. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel sok a fiú ezen a téren, Gamereknek szerintem 80-90%-a fiú ,ezért egyértelmű a nők iránt az érdeklődés ,mivel kevesebben vagytok.

+én úgy gondolom ,hogy a mai társadalom még mindig nem tartja elfogadottnak a gamerséget ,ezért megnyugtató egy fiú számára ,ha párkapcsolatában egy nő úgy elfogadja ahogy van. Sőt amit írtak is ez egy közös hobbi és ,azért azt megtalálni a szerelmünkben amit mind a ketten szívesen csinálunk szabadidőnkben az ritka dolog.

2015. nov. 9. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
46%
Nem hogy szexepilnek nem számít, de a büdös életben nem kellene játékos csaj. Egy darab volt eddig, egy semmitérő, jövőkép és motiváció nélküli rongy volt, azóta kb a hatvanadik pasiját nyúzza, és még a tizedik osztályt sem végezte el 20 évesen. Nyilván nem mindenki ilyen, de arányosan sokkal több a játékosok között az eszképista, magába forduló szerencsétlen, akiből soha semmi nem lesz.
2015. nov. 9. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!