Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mitől számít valaki "gamernek"?

Mitől számít valaki "gamernek"?

Figyelt kérdés
Mindenkinek az egyéni véleményére vagyok kíváncsi, hogy nektek mitől lesz valaki gamer. A hozzáállás teszi? Vagy a kijátszott játékok mennyisége? Ezzel eltöltött idő? És mennyiben mások az elvárások korosztálytól, nemtől függően.

2015. okt. 26. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Akinek szabadidejének nagy részét ezt teszi ki, vagy az illető azt szeretné, hogy ez tegye ki. És természetesen élvezetből csinálja.
2015. okt. 26. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt aki élvezetből játszik számítógépes játékokkal, mondhatjuk gamernek, bár inkább arra illik aki sokat játszik.
2015. okt. 26. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Az én szememben onnantól gamer valaki, ha legalábbis PC-n, vagy "nagy" konzolokon (XBOX, PS) játszik, legalább heti rendszerességgel és mellesleg egy kicsit jártas a videojátékok világában. Tehát tudja mi az FPS, RTS, MOBA, RPG stb.

A játékkal egyhuzamban töltött idő szerintem kevésbé számít, játszhat valaki 10 óra Candy Crush Saga-t, vagy egyéb mobiljátékot, az én szememben nem lesz gamer.

Kornak én azért min. 11-12 évet mondanék, ez előtt ne feltétlen a videojáték tegye ki egy gyerek szabadidejének többségét (persze én is játszom igazából kb. 5 éves korom óta, de komolyabban csak 12 évesen foglalkozni velük), a játékos neme meg 100%-ban lényegtelen.

2015. okt. 26. 23:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Fontos hogy profi is legyen a játékokba. Ha valaki több 100 órát játszik LoL-lal, WoW-al, CS-vel stb, de béna, mindig utolsó, az nem gamer számomra, csak függő kocka....
2015. okt. 26. 23:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszaitokat, örülök, hogy másoknak is kb azt jelenti mint nekem:)
2015. okt. 26. 23:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Számomra akkor gamer valaki, ha már egy nagyobb tudást és tapasztalatot halmozott fel játékok terén. Pro játékosnak közel se kell lenni, ha a pro szó eredeti jelentését nézzük, de azért ne is úgy játszón mint ahogy egy (sztereotip) nyugdíjas kezelné a számtógépet.

A típusok közötti határról is lehetne vitázni, vannak a casuálok, a hardcorek, prok és még jó pár viszonylag elfogadott kategória.

Korosztályból él bennem egy minimum korhatár, de számomra nincs különbség a nemek között. Sőt zavar is mikor egy játékot kereső lány kiemeli a nemét de írja, hogy ilyen-olyan lövöldözős játékok tetszenek.

2015. okt. 27. 03:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Az előttem lévők már leírták az én véleményemet is.Én magam is gamer vagyok,ezt merészen kimerem jelenteni,rengeteget szoktam játszani,pedig nem vagyok már gyerek,de szeretem.Dicsekedni nem szeretek,így azt sem mondom meg hogy milyen szinten űzöm.
2015. okt. 27. 10:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm!
2015. okt. 27. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!