Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez így működhet akkor? (CS GO...

Ez így működhet akkor? (CS GO - Twitch)

Figyelt kérdés
YouTube-on néztem ma 1 Twitchel kapcsolatos videót,a lényeg az,h ha a twitch és a steam fiókomat össze kapcsolom akkor CS Go ESL,ESEA vagy most pl a Dream Hackes liveok nézésével kapok ingyen Souvenir droppokat és ha igen milyen gyakori ez ?

2015. okt. 29. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha olyan versenyközvetítés van ahol van ilyen drop, akkor az összekapcsolt fiók esetén Twitch nézésével is kaphatsz ládát -> igaz.

A többi pedig szerencse, amikor van egymillió néző és minden körben kisorsolnak 1000 ládát, akkor 0,1% az esélyed hogy kapsz, és 99,9% hogy nem kapsz.

2015. okt. 29. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor jön a tévedés,hogy ez minden körben nő hiszen ők már kaptak,de ez tévedés. Minden körben 0,1% eséyled van, hogy ynerj és simán megeshet,hogy valaki 2-3-at akár többet is nyer, ha nagyon szerencsés. Van aki 3éve mindet nézi és még 1x sem kapott van aki egy eventen 3-at is.
2015. okt. 29. 18:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Ertem,es meg ezzel kapcsolatban,h Windows P. Twitchrol nezem a meccseket ,a droppokat ugyan ugy megkapom ? Pntosabban ugyan ugy van ra eselyem ?
2015. okt. 29. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha be vagy jelentkezve és megy olyan stream, ahol eshet láda, akkor igen van esélyed. Nem értem miért olyan mitikus ez a dolog, hogy minden létező közzöségi platformon ilyen kérdésekkel találom szembe magam. Mégis miért lenne más telefonról nézve?
2015. okt. 29. 20:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Mivel telefonon nem minden beallitas erheto el stb de mind 1 is koszi a valaszt ;)
2015. okt. 29. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!