Streamelés Twitch-en. Tippek és trükkök hogyan kezdjek bele?
Először is kell egy jó streamer program. Xsplit fizetős, illetve néha hülyéskedik, de OBS-sel (Open Broadcaster Software) eddig nem volt problémám, és ingyenes.
Másodszor, nem tudom, hogy tervezel-e beszélni, de ha igen, akkor mindenképpen kell a "jó beszélőke" (magyarul tudjál rendesen beszélni élőben is, ne legyen lámpalázad, ne dadogj, ne beszélj se túl gyorsan/hadarva vagy túl lassan, értelmesek és egészek legyenek a mondataid, ne legyél félénk, satöbbi) - ehhez kell egy kis karizma. Na meg a megfelelő minőségű mikrofon.
Harmadszor kell egy játék, amiben valamilyen módon jó vagy - legyen az taktika, fegyver- vagy akár játékbemutató, meg persze gameplay. Bizonyos játékokban szükséged lesz néhány társra is.
A netem az ilyen: Ping: 23ms
Down s: 32.60mbs
Uplo s: 5.95 mbs
A gépemen pedig nem tudom mikre vagy kíváncsi,lássuk csak
Proci: intel r core tm i3 2100 cpu 3.10ghz
RAM: 10 GB
és valami ATI videó kártya fogalmam sincs hogy arról hogy mondjak többet nem tudom merre van,és hogy még miket kéne mondanom a gépemről.. :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!