Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 év korkülönbség? Én vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 év korkülönbség? Én vagyok 19 éves lány, a pasi 34 éves.

Figyelt kérdés

Az nem igazán érdekel, hogy mit szól hozzá a többi ember, csak a szüleimnek félek elmondani... A pasi elvált, van egy kislánya. Ha volt már valaki hasonló helyzetben, elmondaná, hogy a szülők hogyan reagáltak, illetve mennyire tolerálták a helyzetet?

Személy szerint nekem sosem jöttek be a korombeli pasik (már ha a többségüket egyáltalán pasinak lehet nevezni...)

2015. nov. 8. 22:52
 1/8 anonim válasza:
45%
Egy 35 éves férfinak nem kell egy 19 éves lány, csak játszani, mutogatni. Mire te 35 leszel, ő 50, felesleges bemutatni otthon, úgyse lesz hosszú kapcsolat.
2015. nov. 8. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

köztem és a párom közt 12 év különbség van az ő javára, én 20F vagyok ő 32N.

hát anyámék egész jól fogadták, de majd egy fél év után mondtam el nekik, hogy ez a szitu, nem akartam rögtön, mert még magam se tudtam mi lesz belőle, de sejtették, hogy van valakim. Anyám egy ideig ki volt akadva, de még most se fogadta el teljesen, apám meg csak simán lehülyézett :D

most így majd 1,5 év után nem tudom, hogy jó-e ez így, kezd megromlani a kapcsolatunk több okból is...

de nálunk nincsen gyerek, mint a te helyzetedben, azt már neked kell tudni, nem-e csak ,,arra,, kellesz az apukának. próbáljátok meg és látni fogod, mi sül ki belőle

2015. nov. 9. 00:28
 3/8 anonim ***** válasza:
37%

Nem hiszem, hogy a szüleid el lennének ragadtatva, főleg, hogy a kislányukat egy érett férfi akarja pumpálgatni.

Ha már nyilvánosba kiraktad a kérdést azért elmondom neked, hogy szerintem mentális zavaraid vannak.

Az nem természetes, hogy pár év híján az apád lehetne. Persze ezt szeretik sokan normálisnak beállítani, úgy mint a homoszexualitást, csak éppen ha csak homokosok léteznének akkor rövid időn belül kihalna az emberiség, szóval, nem, még sem normális.

2015. nov. 9. 01:55
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Egy 34 éves férfi még tud nagyon kisfiús lenni, ezt ismerjük már be végre. Rengeteg olyan 33-36 éves kollégám van, aki nyugodtan elvegyülhetne egy huszonéves társaságban...

Tehát szerintem ne görcsösködj, jó kapcsolat lesz ez.

A vonzás törvénye működni fog: a srác hozzád fiatalodik, te pedig "hozzá öregedsz" 😊

Én és nekem között is van 10 év és alig látszik a különbség

2015. nov. 9. 05:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Én és nejem (utolsó mondatomat korrigálom)
2015. nov. 9. 05:01
 6/8 anonim ***** válasza:
A szerelem nem matematika. Ha szeretitek egymást, akkor ne ez számítson. Olvassátok el Jókaitól az Aranyembert, ott Tímár Mihály 40 körül volt, és mindkét szerelme, Tímea és Noémi 16 év körüliek.
2015. nov. 9. 11:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!:)
2015. nov. 9. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Tímár Mihály sem volt teljesen százas, ezt azért tisztázzuk :)
2015. nov. 9. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!