Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden 14,15,16 éves lányak min.18-20 éves pasi kell?
Figyelt kérdés
Miért van az,hogy egy 15 vagy 16 éves lánynak nemjó egy 15 vagy 16 éves fiú? Ha csak pl. a kérdéseket veszem akkor is örökké az látom hogy : "én 14 vagyok,a barátom 18" stb..lányok nektek nem jók a veletek egyidős fiúk? 16/f2015. aug. 20. 15:54
2/14 anonim válasza:
Azért,mert általában éretlenek...bár ez az egész egyén függő,mert egy 15 éves srác is lehet egy szinten egy 18 évessel...15/L
3/14 anonim válasza:
Nem mindenkinel van ez igy..Nekem max a 2 evv idosebb fiuk jonnek be..de a baratnomnek meg a 10evvel idosebbek..szoval ez ilyen..15/L
4/14 anonim válasza:
En is ebben a korosztalyban vagyok...nem volt meg baratom ,de szerintem nem azt nezik hany eves...nem a kor az 1.nekik ...lehet h ,aki korban hozzajuk illik,annak nem kellenek:D
5/14 anonim válasza:
most sír a szád mert 16 vagy és kinézel 14 nek?
nem a lányok hibája
próbálj meg olyan lenni aki kell a lányoknak! nem kell itt rinyálni
"hova tettétek a tökötöket ember? kajak pina szag van..."
6/14 A kérdező kommentje:
Szerintem kinézek 17-18nak is,de nem magamra irtam a kérdést csak kiváncsiságból...nagyobb lett a tököd hogy beszoltál?
2015. aug. 20. 16:17
7/14 anonim válasza:
15 vagyok,és nekem is az idősebbek jönnek be, mert nem ismerek olyan fiút(lehet csak pont rossz környezetben vagyok) a korosztályomból aki olyan érett lenne mint a legtöbb 15éves lány. Vagy bátortalanok, vagy jobban érdeklik őket a számítógépes játékok, esetleg nem lehet velük komolyabb témákról beszélgetni. Egy 18/20 feletti srác viszont már javában érett, bátor,tapasztalt és jó beszélgető társ, jó esetben még a tervei is komolyabbak(természetesen vannak 20 évesek is akik 15 éves szinten ragadtak le). Bár ha magabiztosan merne kezdeményezni egy 16éves srác, aki értelmes, érett természetesen nem utasítanám vissza.
8/14 anonim válasza:
Köztudott, hogy a fiúk későn érőbbek mint a lányok, ezért van az, hogy a 15-16 éves lányok főleg 17-18 éves srácokkal vannak :)
9/14 A kérdező kommentje:
Hát igen,de nem kell általánositani... :)
2015. aug. 20. 17:03
10/14 anonim válasza:
#kérdező
nincs szükségem arra hogy ettől nagyobb legyen csak irritál az hogy hülyeséget kérdezel
legyél olyan aki kell a csajoknak és akkor nem a 20 évest fogják választani hanem téged
ez ilyen egyszerű... erről nem csak ők tehetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!