Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj csipkelődik az a vonzalom jele?
Figyelt kérdés
Szoktuk egymást oltogatni meg ilyenek, nekem bejön a csaj..mondjuk nem mennék falnak akkor sem ha nem jönne össze de azért elég jó bőr :) a lényeg, hogy csop.társak vagyunk, ezért sem akarom annyira erőltetni a dolgot. Igazából még annyi, hogy eleinte sokszor "ért hozzám" szeret velem lenni, beszélgetni is komolyabb témákról. Annyi a valós félelmem, hogy nem rakott-e barátzónába engem.Mert az érdeklődés tudom, hogy megvan.2015. nov. 8. 07:17
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem feltetlen. Ha szeretne kozponti szemely lenni, akkor igyekszik mindenkivel joban lenni. Attol mert nehanyszor hozzader, attol meg nem biztos hogy bejossz neki (magambol indultam ki?
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem...nekem is van egy barátom akivel gyakran oltogatjuk egymást...ölelgetjük egymást, piszkálom, gyakran keresem a társaságát de nem tetszik....persze ez nem azt jelenti hogy annak a csajnak nem tetszel én csak magamból indultam ki...
4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként általában levágom ha tetszek egy lánynak de itt most bizonytalan voltam :) de köszi szépen a válaszokat ;) Egyébként hozzáteszem, hogy a társaságból szinte csak velem ilyen
2015. nov. 8. 14:52
5/5 anonim válasza:
Hat probalkozz be nala, amig nem keso (amig nem rak tutira csak baratzonaba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!