Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg merjen kérdezni a fiú barátomtól, hogy benne lenne-e egy közös önkielégítésben? Egy lány
Figyelt kérdés
Én nem szeretnék tőle semmit, csak izgat a gondolat, hogy kipróbálhatom ezt. Viszont tudom, hogy ő többet szeretne... ha megmondom neki, hogy semmi nem történik, csak mindenki önmagát izgatja, akkor mennyire tudok hatni rá? :D fiúk, férfiak, ti "engedelmeskednétek" ilyenkor? :P2015. okt. 28. 19:46
1/15 anonim válasza:
tuti megőrül ... am hány évesek vagytok? ha 18 alattiak írd meg p.ü-ben h ne töröljék a kérdést :)
2/15 anonim válasza:
nehezen... de ha engedelmeskedik is, belegondoltál, hogy az érzelmeivel vagy legalábbis érzéseivel játszol?
3/15 anonim válasza:
Akkor már miért nem fekszetek le? Nem értem a logikát ebben. :)
4/15 A kérdező kommentje:
Én 18 felett, ő 25 felett:)
2015. okt. 28. 19:49
5/15 anonim válasza:
Ne húzogasd az oroszlán bajszát.:)
6/15 anonim válasza:
ha bele megy ott nem csak maszti lesz az tuti :D
7/15 anonim válasza:
Nehezen birnek magammal de megtisztelem annyival hogy ha nem szeretne akkor nem eroszakoskodom. Nem vagyok allat, ember vagyok
8/15 A kérdező kommentje:
jó, csak tudom, ha lefeküdnénk, ő elkezdene többet érezni. Ezt nem szeretném...
Engem vonz szexuálisan, de semmi több. :(
2015. okt. 28. 19:58
9/15 anonim válasza:
Többet akar?
Amennyiben ugy érted lelkiekben, akkor ne!
Ha ugy érted, hogy szexuálisan többet akar ...
Többet akar mint maszti, meg akarna prütykölgetni, akkor kérdezd meg nyugodtan.
Ha a játéknak viszont az a vége, hogy annyira felizgul, hogy prütykölgetni akar, az rosszul is elsülhet.
10/15 anonim válasza:
Kérdezd meg, tuti benne lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!