Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan előnyösebb a kérdést feltennem egy lánynak?
Figyelt kérdés
az előzmény annyi, hogy küldtem neki képet magamról és helyesnek tart, de tőle nem kaptam semmit.
Hogyan kérjem meg, hogy ő is küldjön?
1. én is szeretnélek látni.
2. láthatlak én is?
3. kérlek te is küldj magadról egy képet!
4. szeretnék én is képet tőled egy képet.
5. én nem kapok képet?
6. ( a te ötletedre lennék itt kíváncsi, ha esetleg, szerinted egyik verzió sem megfelelő )
2015. okt. 28. 01:46
1/14 anonim válasza:
Szerintem a 2. opció a legjobb. De veheted viccesre is a figurát: Most, hogy láttad ábrándos csacsi fejem; megtisztelnél azzal, hogy megmutatod orcád?
18L
2/14 A kérdező kommentje:
Hat ez oltári :D köszi !
2015. okt. 28. 02:10
3/14 anonim válasza:
A kérdés határozatlanságot fejez ki, azt semmiképp ne írj. Amit az első válaszoló írt, azt a csacsis akármit, na attól becuppan a nunija és Kínáig fut. Sztem valami "Na nézd, meg, ő meg nem s küld képet..."-szerű jobb lenne, bár ez is gáz. Majd a többiek ha lepontoznak a sárga föld alá, akkor ne ezt küld, ha nem, akkor de.
4/14 anonim válasza:
Köszi. #3 én lány vagyok és egy ilyen kérés nem ijesztene meg, inkább megmosolyogtatna és tetszene a kérés egyedisége. :)
5/14 A kérdező kommentje:
3as szét röhögtem az agyam
2015. okt. 28. 02:27
7/14 A kérdező kommentje:
4es megsincs ott
2015. okt. 28. 02:43
8/14 mennikéne válasza:
az elso valaszolo...xdxdxdxd
9/14 anonim válasza:
Légyszíves küldj hamar képet magadról, mert nagyon felizgúltam Tőled, és mégsem recskázhatok egy vadidegenre? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!