Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki felettem jár egy évfolyammal, és úgymond neki is van egy kisebb "csapata" (gondolok itt a baráti körre), meg nekünk is a barátaimmal. Az egész úgy kezdődött hogy véletlenül elszóltam magam. Egyszer beszéltünk, és akkor véletlen kimondtam hogy az egyik barátnőm hogy hívja (persze egyértelműen nem mondtam meg hogy melyik barátnőm). Ezek után minden felfordult. Ez 2 éve volt. Feltűnt, hogy sokat bámul, direkt a közelünkbe jön, stb. és mivel akkor még tetszett, félreértelmeztem a dolgokat (legalábbis azt hiszem). Azóta kiderült róla hogy rasszista és nem szereti a romákat, és először rólam is azt hitte az vagyok. Gondoltam biztosan azért szivat, és majd elmúlik ha megtudja hogy nem vagyok az. Már elméletileg tudja, de még mindig szivat. Egyszerűen csak tettekkel. Volt egy időszak amikor elcsnedesedett a dolog, akkor az egyik barátja azt hitte tetszik nekem, és elindult egy pletyka.Miután kiderült hogy nem, volt úgy 2 hét szünet. Azt hittük vége, mert amikor a barátja hitte azt, hogy tetszik, ő már nem nagyon foglalkozott velünk. Ezek után egyik barátnőmmel ketten is flörtöltek. Egyikük majdnem összejött vele, másikuk pedig járt vele kb. 5 napig... Hazakísérte, beszélgettek, de a közösségin mindig nekem kellett velük beszélni barátnőm. Azóta vannak közös barátaink, akik hozzájuk jóval közelebb állnak mint hozzánk, és amikor a srácok ott vannak, a közös barátnőink direkt feltűnősködnek hogy velük vagyunk, mutogatnak, ilyesmik, és amikor velünk vannak akkor meg folyton a srácokról beszélnek. Kicsit úgy érzem hogy ők az arcunkba jópofiznak, közben a srácoknak olyanokat mondhatnak....Azt hittük vége, majd' fél év volt amikor szinte semmi nem történt (velünk kapcsolatosan), erre ebben a tanévben a srác ugyanazt csinálja amit a legelején. Tudjuk mind, hogy nagyon meg akar szivatni, de túlságosan erőlteti és nem adja fel. Lassan ballagnak, gondoltuk túl akarnak esni rajta, de nem tudjuk. Erősen jeleznek nekünk, de azóta nem beszéltünk amióta első alkalommal elszóltam magam.2015. nov. 4. 19:51
1/2 A kérdező kommentje:
*kellett velük beszélni a barátnőm nevében
2015. nov. 4. 19:54
2/2 anonim válasza:
jah meg akar "szivatni" ....igen pontosan ...de szo szerint ...korán kezditek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!