Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb baratnom na nem lesz suliba mit tegyek?
A legjobb baratnom ma nem jon suliba, es igy rossz lesz...nem hiszem hogy lesz kivel lennem. Anyum azt mondta hogy leigazolja a mai napomat ha gondolom. Technikabol csinalni kellett egy feladatot ami mára kell es en megcsinaltam es ma lesz technika oram. Mennek is meg nem is suiba. Nem akarok rossz jegyet kapni technikabol de viszont baratnom nelkul meg az iskola megrosszabb lenne mint eredetileg. Baratnom iskolat latogatni megy es ezt tudjak a tanarok is. Ha en sem megyek ma suliba talan azt hiszik hogy en is sulit nezni voltam es akkor majd kesobb beadom a tanarnak baratnommel egyutt.
Mit csinaljak? Menjek vagy ne? Tudom buta kerdes hogy nem tudom eldonteni de elore is koszi a valaszokat :D
Menjél
Mi lesz ha nem egy suliba mentek? Egyáltalán nem mészbe vagy mi?
Nem kell egybol letamadni. Ne haragudjatok h ki irtam egy kerdest. am is mentem suliba szoval..
Uristen 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!