Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néz le a barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz le a barátnőm?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy a barátőm kapott egy iphone5s-t és már máris lenéz,mert nekem nem olyan van. (Szinte a legújabb samsung van nekem) Es ettől még nagyobb lett az arca. Miért? Miért hiszi azt,hogy ezzel most "menő" lett?
2015. nov. 3. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ott, ha ilyen idióta, jobbat érdemelsz egy ilyen felszínes csinál.
2015. nov. 3. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. nov. 3. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:

szinte? akkor gondolom az s5 az még talán drágább is mint az 5s xd

amugy szerintem is hagyd

tényleg jobb az iphone de csak a rendszer miatt amugy semmivel nem jobb azokat meg akik ezért néznek le azokat le kell szarni

2015. nov. 3. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Nah jó elmondom neked miért. Az ok egy nagyon egyszerű mégis bonyolult témára vezethető vissza, ami nem más pont a pénz.

A pénz alapból se nem jó, se nem rossz. A pénz nem ront meg senkit a közhiedelemmel ellentétben. Egy szegény ember, aki hírtelen gazdagodik meg, az ugyaz az az ember marad, mint aki előtte volt.

A pénz csupán egy eszküz, ami felerősíti a személyiséget. Itt a már meglévő személyiségről van szó.

Ha veszek egy szegény embert, és adok neki egy csomó pénz, előfordulhat, hogy "megrontja". De csak abban az esetben ha már alapból is benne volt a romlottság.

A másik ilyen dolog a hatalom. Egy gyári munkás akivel rosszul bántak, nem becsülték és kiemelik főnökké előfordulhat hogy megrontja a hatalom. De csak abban az esetben, ha már előtte is romlott volt. De akár az ellenkezője is bekövetkezhet. Emlékszik, hogy milyen rossz volt neki, ezért ő már csak azért is máshogy fogja csinálni. Jobb lesz. De ez is már a hatalom megszerzése előtt benne volt.

A lényeg minden olyan amilyen, és olyan is marad amilyen előtte volt, vagy épp az ellenkezője vagy fokozatai. Igazából bármiből lehet bármi. :)

Ez a barátnődre is igaz, mint mindenre.

22/F

2015. nov. 3. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért mert egy hülye pénzéhes rib4nc. Szerintem gyorsan szerezz be egy mercit is mert ha nincs még a végén elhagy egy másik srácér akinek van.
2015. nov. 3. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!