Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti járnátok velem?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, vékony normál alkattal. De sajnos elég nagy bajszom van, amit csak szőkítek, mert nem akarom hogy erősödjön. Szeretnék barátot de félek hogy e miatt nem tetszem a fiúknak2015. nov. 3. 08:39
11/16 opened paradise válasza:
Aha,nem erősödik,csak úgy néz ki és sokkal feltűnőbb lesz...
Gyantázd.
13/16 A kérdező kommentje:
2-3mm hosszú, ha szőkítem nm annyira feltünő, mikor ár megy ki a szőkítés hatása akkor rendesen látszik
2015. nov. 7. 16:55
14/16 opened paradise válasza:
Tudod ezzel az a baj,hogy hiába nem látszódik (annyira),csóknál érzödik...
16/16 anonim válasza:
Borotvával tényleg ne szedd le az nem tesz jót! Én epilátorral szedem le és egyáltalán nem erősödik. Hetente egyszer kétszer kell csak leszedni és nekem egyáltalán nem fáj kb fél perc és kész :) Ha van valami kérdésed nyugodtan írj privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!