Lányok, mi a véleményetek rólam, tetszem nektek, járnátok velem?
2015. máj. 6. 11:37
4/9 anonim válasza:
Helyes,de nem biztos,hogy járnék veled:)
5/9 anonim válasza:
Lehet én vagyok vak meg hülye, de én nem hiszem hogy arab lenne, nekem vannak arab ismerőseim de azok nem így néznek ki. De ha az vagy az sem baj, szomorú hogy milyen előítéletesek az emberek.
Igazából szerintem kedves, helyes arcod van, nekem szimpatikus vagy, vagyis lennél ha nem lenne párom.:D Ha szingli lennék és elhívnál randira nem utasítanálak vissza valószínűleg. :)
6/9 anonim válasza:
#5 Ha ő szimpi és elmennél vele randizni, akkor ha én randizni hívnálak egyből széttennéd a lábad :)
7/9 anonim válasza:
xXxPussyslayer2001HUNxXx megérkezett utolsó személyében.
8/9 anonim válasza:
a 2001es évszám nem stimmel, és már kiéltem magam ugyh már csak 1 puncit hasítok :) de köszi a feltételezést
9/9 anonim válasza:
#6-os válaszoló
Nem vagyok az a típus, de édes hogy ilyen nagy az önbizalmad! :)
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!