Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen az alakom? Arcra hogy tetszem nektek? Járnátok velem? (kép)
2014. júl. 11. 12:53
1/15 anonim válasza:
Szerintem szép vagy! :) Szép az arcod is és igen járnék veled! :) 18/F
2/15 anonim válasza:
Fogynod kéne és akkor szép lennél.
3/15 anonim válasza:
szép az arcod
alak nem érdekel, de szerintem nincs vele gond
ennyiből nem tudom járnék e veled...belső tulajdonságokon múlna
21F
4/15 anonim válasza:
egy copatás meg egy seggbecurásra
5/15 anonim válasza:
Csöppet húsos vagy, melleid jók, arcod vállalható.
Szerinted lép alapján el lehet dönteni a járást?:)
Mindenesetre egy patront megérsz.
6/15 anonim válasza:
Szerintem átlagos vagy..
és egy kép alapján vagy külső alapján senkire se mondom azt hogy járnék-e vele.. !
7/15 anonim válasza:
Gyönyörű vagy! Arcod helyes, a tested tökéletes. Járnék veled bizony!
8/15 anonim válasza:
Tipikus töltött galamb. :) Szerintem kifejezetten duci vagy, és az arcra sem jössz be nekem... Bocs!
9/15 anonim válasza:
Tetszik :)
De a Pancsi Ancsi nevet szerintem gyorsan változtasd meg, mert szakadok a röhögéstől :D
10/15 anonim válasza:
facebookos kép és a linkből simán megtalálni a képedet és a profilodat..
egyébként nekem nem tetszel,bocsi. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!