Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók történetek?
Beszorult a fogam közé a rántott húsnak egy kis darabja aztá
n próbáltam kiszedni, odajött a lány aztán rávette a számra magát, elkezdte szívni először de csak nyál ment át..aztán utána a fogával is elkezdte harapdálni a fogínyemet, majd elkezdett vérezni a szám, folyt a vér mindenhol, nagyon kétségbe esett.. ezért én is megharaptam neki, már mindkettőnknek folyt, nagyon sírt közben meg ordított is. Annyira meghatott, hogy én is elkezdtem sírni .. leültünk, a nagy tócsa vérbe, aztán a szemembe nézett.. ekkor csak ennyit mondott: "kijött :d" ..
ennyi volt, vége.
4 hónap ismeretség után elutazott hozzám, hogy megismerjen személyesen is. Ekkor 15 éves voltam õ Pedig 18. Sétáltunk egy üdülõ komlpexumban, volt mellettünk egy kis (mû)folyó, felettünk a csillagos ég és gyenge megvilágítású medence. Adtam neki egy szajra puszit õ pedig megragadta a derekam magához húzott és megcsókolt.
18L
Ültünk egy padon, pont egy ilyen szökőkút előtt, megfogta a kezem aztán közeledett felém, aztán megtörtént. :d
17/F
3 hónap ismerkedés után végre elutazott hozzám hogy élőben is megismerkedjünk..én ekkor 21 éves voltam ő pedig 20.. a szobámban néztünk vicces videókat aztán egyszer csak hirtelen hozzám fordult és megcsókolt. nagyon meglepődtem. mindkettőnknek ez volt az első.
23L
Egy padon ültünk. Az ölébe húzott és megtörtént. :) Mindkettőnknek a legelső volt és mint kiderült ő (is) nagyon izgult, de én egyáltalán nem láttam rajta. Magabiztosnak tűnt. Én meg már valamennyire vártam, hogy megtegye, nem ért váratlanul. Életem egyik legszebb emléke lett :) 13 évesek voltunk mindketten
azóta már nem vagyunk együtt
(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!