Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már senki sincs?
Nekem most egy olyan problémám lenne, amit még nem láttam itt kilencezerszer, úgyhogy gondoltam, megtudakolom,ti mit gondoltok erről.
Szóval, már sehol sem találok olyan embereket, akikkel el tudnék beszélgetni úgy, hogy egymásra tudunk hangolódni, és esetleg összebarátkozni.
Mindig csak ebbe a három főbb lehetőségbe botlok bele:
•az illető jófej, de nem tudok vele értelmesen beszélgetni
•a személy intelligens, de karótnyelt, és semmi humora
•az emberkével szimplán nem tudunk összecsiszolódni, nem tudjuk megértetni egymással a dolgokat,nem tudunk közös álláspontra jutni.
Persze, vannak szélsőséges esetek is,de ezek a főbbek.
A kérdés maga viszont az lenne, hogy más is van-e így ezzel a dologgal
Bocsi,ha valakinek hosszú, ezen már régóta csámcsogtam magamban,így ütközött ki :D
Igen, sajnos én is így vagyok ezzel.
19/F
Az esetek többségében igen, én is így vagyok a dologgal. De hála az égnek azért vannak kivételek :D Vannak olyanok akikkel nagyon jól ellehet beszélgetni ^^
17/F
Ez így szokott lenni..
Pedig milyen jó lenne legalább egy ember, akivel teljesen egy hullámhosszon lennénk. :D
17/L
Hű, köszi a gyors válaszokat! :D
És, hát... legalább nem vagyok egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!