Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek miért nem elég jó semmi vagy senki?
Nem az a baj, hogy kedvesek megértőek stb. hanem hogy az ilyenek általában szeretik sajnáltatni magukat, mert "túlérzékenyek". Komolyan annyira idegtépő tud lenni! Egy pasi álljon már ki magáért és küzdjön meg egyedül a bajaival!
Ha válnak a szülei vagy hasonló miatt kiakad és lelkizik egyet a csajnak, akkor megértem. Az normális. De nekem ne kezdje el sajnáltatni magát, hogy ő csúnya, ő nem kell senkinek meg a többi, amit a hisztip.csa lányok csinálnak.
Viszont, ha nem szoktad ezt csinálni, akkor azzal van gond, hogy valszeg a "gyönyörű minden pasi vágyálma" csajokkal kezdesz. És ebből következik, hogy téged sem a másik személyisége érdekel.
14/l
Lelőni? Szerintem pisztollyal, egy puska ravaszát nem biztos, hogy eléred.
Am lassan ott tartok, hogy szinte bárki-aki itthon es utcán is felvállalható- jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!