Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem becézget senki? Miért nincs becenevem?
De miért kell, hogy becézzenek?? Engem sem becéznek, mert semmi olyan nincs ami rám ragadt volna, meg hát a nevem is egyszerű, szép.-
A húgomat és az öcsémet mindenki becézi, de oka is van.
Öcsém egyszerűen öcsi lett. 17 éves de még a tanárok is öcsinek híják. Ráragadt, így maradt. A húgom beceneve tojás. Még apuék nevezték így el, mert a történetük szerint egyszer egy pillanatra nem figyeltek rá, és 11 hónaposan amikor már tipegős volt, mamánál a nyitva felejtett csirkeólba bement, és a tojásokat nyersen itta. 1 éves korától meg igazi hisztit csapott ha nem rántottát kapott. 19 éves de még ma is naponta 4-6 tojást képest megenni. Egyszer kapott a suliban dicséretet és a tanár nem azt írta, hogy "Andreát dicséretben részesítem" hanem azt, hogy "Tojást dicséretben részesítem."
A becenevet nem mi adjuk magunknak, hanem nekünk adják. Ha nincs beceneved, akkor sem leszel hátrányban.
A Vivi az mar becezve van. De azert nincs kulonosebb beceneved mert nincs olyan nagyon jellegzetes tulajdonsagod mint annak a baratnodnek vagy mert a kornyezetednek tetszik a neved.
18/L
Wifi ? Vagy esetleg rúter ?
Így hívják az eggyik vivienn nevű osztálytársam
addig örülj amíg nem becézgetnek:D
néha idegesítő reggel arra menni suliba,hogy mivan hányós/alvós:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!