Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem becézget senki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem becézget senki? Miért nincs becenevem?

Figyelt kérdés
A barátaim a családom csak Viviane-nak vagy esetleg Vivinek szólít sosem kaptam egy olyan becenevet sem ami nem kapcsolódik a nevemhez, szinte minden ismerősömnek van és úgy zavar hogy nekem nincs :c pl :egy ismerősömnek régen minden cucca ördögös meg fekete meg piros volt és olyan sátáni a személye ezért a neve Devi pedig az igazi neve Luca.
2015. okt. 23. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor mostantól Bugyborék a hívókódod.
2015. okt. 23. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi köze a kérdésnek a párkapcsolatokhoz.. De talán azért, mert nincs különös/fura személyiséged vagy szokásod, így marad a rendes neved. Egy átlagos ember vagy, tehát nincs miről elnevezni, ahogy még nagyon sok embert nem is neveztek el más néven. Ha bánod, írd le, biztos van valaki kreatív kedvébe és ad egy nevet a kérdés alapján :D
2015. okt. 23. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
kedvében* És itt is van, nem láttam a választ :)
2015. okt. 23. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:

De miért kell, hogy becézzenek?? Engem sem becéznek, mert semmi olyan nincs ami rám ragadt volna, meg hát a nevem is egyszerű, szép.-

A húgomat és az öcsémet mindenki becézi, de oka is van.

Öcsém egyszerűen öcsi lett. 17 éves de még a tanárok is öcsinek híják. Ráragadt, így maradt. A húgom beceneve tojás. Még apuék nevezték így el, mert a történetük szerint egyszer egy pillanatra nem figyeltek rá, és 11 hónaposan amikor már tipegős volt, mamánál a nyitva felejtett csirkeólba bement, és a tojásokat nyersen itta. 1 éves korától meg igazi hisztit csapott ha nem rántottát kapott. 19 éves de még ma is naponta 4-6 tojást képest megenni. Egyszer kapott a suliban dicséretet és a tanár nem azt írta, hogy "Andreát dicséretben részesítem" hanem azt, hogy "Tojást dicséretben részesítem."

A becenevet nem mi adjuk magunknak, hanem nekünk adják. Ha nincs beceneved, akkor sem leszel hátrányban.

2015. okt. 23. 16:48
 5/8 anonim válasza:

A Vivi az mar becezve van. De azert nincs kulonosebb beceneved mert nincs olyan nagyon jellegzetes tulajdonsagod mint annak a baratnodnek vagy mert a kornyezetednek tetszik a neved.

18/L

2015. okt. 23. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Wifi ? Vagy esetleg rúter ?

Így hívják az eggyik vivienn nevű osztálytársam

2015. okt. 23. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:

addig örülj amíg nem becézgetnek:D

néha idegesítő reggel arra menni suliba,hogy mivan hányós/alvós:DDDD

2015. okt. 24. 09:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem meg több is van....és?
2015. okt. 24. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!