Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy 17 évesen még nem volt pasim, mit tehetnék, hogy ez megváltozzon?
Mostmár kezd zavarni , hogy nincs barátom , akivel pl.Mondoconra el tudnék menni vagy tudnék beszélgetni az animékről , vagy bármiről .
Nem vagyok az a bulizós típus ( kicsit visszahúzódó is ) , úgyhogy nem nagyon tudok hol
ismerkedni . Mit tegyek szerintetek , hogy ez megváltozzon ?
Előre is köszi a válaszokat .
#4: Nem rossz kérdés, sokan - ugyan helytelenül - szörnyülködnek, hogy mennyi zárkózott ember van és az animéket okolják emiatt. Valójában ugyan annyi a visszahúzódó ember min mondjuk 20 évvel ezelőtt, de sokan az interneten keresik a társaságot ill. a megoldást erre. Az animékre való rátalálás következik inkább abból, hogy az ember visszahúzódó típus, mert ha nem is vagy társasági ember egy-egy ilyen sorozattal elütheted az idődet.
Kérdező: Mondocon tényleg kiváló ismerkedő hely, de elég nagy pofára esés is tud lenni ha pl. te Hajdú-bihari vagy a srác meg Ausztriából ugrott át conozni. Viszont rengeteg animés társaság van országszerte, ahol rendszeresen vagy rendszertelenül, de egy-egy környék animései összeröffennek időnként. Ha ilyen nincs a közeledben (bár nem tartom valószínűnek, hogy ne lenne), akkor még mindig ott vannak az animés fórumok, facebook csoportok. Kezdetnek talán az Otaku Forumot ajánlanám, nagyon kellemes hangulatú kis társaság bár szeretik egymást néha durvább poénokkal ugratni.
A legjobb helyen jársz, de én a helyedben valami közeli várost kiírtam volna?
Merre élsz kedves kérdező?
Köszi a válaszokat :)
Ès a kèrdèsre Győr környèki vagyok
Egyedül is el lehet menni szerintem mondoconra otthon ülve nem fog becsengetni a szőke kék szemű herceg fehér lovon.
Ott biztos szóba lehet elegyedni. Animéknek ehhez semmi köze minden neveltetés kérdése. Normál szórakozás, mintha filmet, vagy az amcsi bambulnád... Csak sokan túlzásba viszik...
Nem gáz, még nekem se volt.
32/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!