Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak 15-16éves szőrös fiúk?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy vannak-e 15-16éves fiúk akiknek pl szőrös a mellkasa,hasa, nekem ez jön be, de nem szeretnék ezért öregebb barátot magamnak.
15L
2015. okt. 27. 10:33
1/13 anonim válasza:
"Öregebb" :) Igen, biztosan vannak, de ne ez alapján keress magadnak pasit, hogy milyen szőrös. Később úgyis az lesz, még ha most nem is.
2/13 anonim válasza:
Igen,volt osztálytársam már 7.-ben borotválkozott,bár neki az apja is olyan szőrös volt mint a Jeti.
3/13 anonim válasza:
nekem annyira még nem,de a lábam az szőrös,meg a kezem,meg nő már a szakállam csak még nem egységesen :/ :D 16/F
4/13 anonim válasza:
Én is az vagyok sajnos, de egyik társam nálam is rosszabb, ő általános 4-5. osztályban már elkezdett borotválkozni. A karján olyan szinten nagy a szőr, mint egy átlagnál szőrösebb férfi lábán..
Én nem örülök ennek, mert egfolytában vágni kell meg minden.. lusta vagyok ehhez, de hát muszáj :d
6/13 anonim válasza:
Én már 15 évesen bőven szőrös voltam úgyhogy vannak :D
19/F
7/13 anonim válasza:
Uhh...hát nekem nem jönnek be a szőrösek :/
9/13 anonim válasza:
osztálytársaim, akik fiúk tiszta szőrök, pedig csak 13 évesek vagyunk...
10/13 anonim válasza:
az én barátom 16 és szőrös ő is rendesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!