Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mint jelent az hogy ha egy fiu nez? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Na 12 eve ismerem azt a fiut ovodatarsam volt meg a suliban osztalytatsam is es 8. Osztaly utan o egy masik suliba ment tavaly de nem volt joban sohase es ebben az evben abba az iskolaba jott amibe en jarok es rengetegszer talalkozok vele a suliba es 1x se koszon de nez allandoan mindig figyel es nem ertem miert nez van baratnoje es a 12 ev alatt egyszerse voltunk hude milyen joban es multkor is egy tornateremben tesiztunk es en pont a padon ultem nezelodtem egyszer csak oldalra neztem es erre csak azt latom hogy nez egyfojtaban aztan mikor elment elottem akkor meg ugy tett mint ha nem is ismerne ez milyen mar? Ez mit jelent nalatok fiuknal? 16/L2015. okt. 25. 14:56
2/5 anonim válasza:
Az ilyent, kérlek szépen hülyének nevezik, vagy bunkónak. A legszebb, ha mindkettő egyszerre a srác. Nem feltétlen szerelmes, ha tippelnék, akkor csak azért néz, mert 1: ismer, 2: bunkó. Tehát ennyi. Szólítsd le, hiszen 12 éve ismered, teljesen nyugodtan megteheted és közöld vele, hogy fejlesszen ki egy kis modort.
3/5 A kérdező kommentje:
#2 hat igen elegge bunko vilag eletben az volt csak mar nagyon idegesito multkor is elmegyek a folyoson es a baratnomre neztem csak ugy es azt latom a hatterbe hogy nez de amikor ra nezek akkor is nem hogy elfordulna nagyon idegesito mar
2015. okt. 25. 15:11
4/5 anonim válasza:
Ez biztos nem szerelem. Bunkó, ilyen egyszerű. Beszéld meg vele, hogy modorálja magát. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Majd az lesz koszonom hogy segitettel :)
2015. okt. 25. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!