Miert hiszik azt, hogy gond van velem, azert, amiert nem csinalom azt, mint a tobbi velem egykoru?
Sok velem egykoru lany elmegy valahova, es folyamatosan fenykepeket tolt fel a facebookra, amin csak az a lenyeg, hogy bemutassak, hogy mikor mi volt rajtuk.
EN is szeretek szepen oltozni, de amikor szepen fol vagyok oltozve, nem toltok fel mindig kepet a facebookra. A lenyeg az, hogy eloben legyen rajtam mindig jo ruha, foleg, amikor talalkozok valakivel, akinek akarok imponalni. Miert kellene mindig kepeket toltsek fel a facebookra, ha epp csak elugrok jegkasazni, setalni vagy setalni? Nem fontosabb az, hogy eloben szep legyek, es eloben legyen sokoldalu az oltozkodesem?
22L
Ez csak feltűnési hisztéria, nem kell mindent úgy tenni, ahogy mások. Én nem is vagyok fb-felhasználó, egy ideig kérdezősködtek, aztán elfogytak a kérdések.
Ha mindent úgy teszel, mint mások, kevesebb az önállóságod, mert elég, ha egy valaki vezeti a tömeget, akkor mindenki úgy tesz. A mai szabadság olyan, hogy lenéznek, ha szabadnak akarod érezni magad - vagyis másképp szabadnak.
Ne aggódj, a szépséged nem a fb határozza meg, és az sem, hogy hányan bámulják a képeid. Gondolj arra, hányan néznék úgy a képeidet, hogy perverz gondolatok forognak a fejében...
Inkább értékeld magad azért,hogy nem követed ezt a "divatot". Tapasztalatom alapján ez inkább a tinik körében nagyon elterjedt,hogy felhívják magukra a figyelmet s nagyzoljanak,de sajnos már a 12-13 éves lányok is ezt teszik.Szóval 22 évesen ez kicsit se érdekeljen,sőt,te már komolyabb dolgokkal foglalkozol,tehát a facebookra való folytonos képfeltöltés felejtős..
És végül,természetesen fontosabb,mert azzal nem érsz semmit ha felveszel egy márkás ruhát csak egy fotó erejéig hogy azt kirakhasd facebookra. :)
17/L
22:32 vagyok.
Valójában tényleg a te korodbeli lányok egy része is ezt teszi,mert manapság a facebook már nem arról szól,hogy barátokat szerezz és jót beszélgess valakivel,hanem arról, hogy bármid van,azzal dicsekedj,ha valahova elmész,akkor tudasd másokkal mintha ez bárkit is érdekelne. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!