Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az ideálotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az ideálotok?

Figyelt kérdés
jöhetnek fiú, lány ideálok :)
2015. okt. 22. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem lányként nem igazán van fiú ideálom,meg úgyis a belső fog dönteni. De hogy írjak valami konkrétat is nekem a barna hajú és kék szemű fiúk tetszenének a legjobban. Szolid és visszahúzódó típusok :)
2015. okt. 22. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem a barna hajú-barna szemű fiuk(, szemüveges) jönnek be.

És nem szeretem a csendes, aligszólalok meg, visszahúzódó uncsi

fiukat.

Legyen vicces, vidám, ne túl nagyszájú, kedves, barátságos.

2015. okt. 22. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Barna, szöke

Barna szem

Ne legyen csontos de túl sulyos se a husis még bele fér

160-165cm magas

Belsoleg meg legyen vicces kedves ne legyen flegma

2015. okt. 22. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

16/l

Barna haj, legtobbszor vilagos szem (de a barn is)

Testalkatilag inkabb a vallas fiuk, normal testsuly.

170-175 cm (en ugyanis 160cm vagyok es ezert nem elonyos, ha a srac tul magas..)

Belsoleg legyen jo humoru, de komoly gondolkodasu, mosolygos, kedves, huseges, es zenekedvelo. :)

2015. okt. 22. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazabol nekem a haj es szemszin teljesen mindegy nem ez fog donteni.

De.. Szoke haj legnkabb kek szemmel tetszik,szeretem ha magasabb nalam(en 165 cm vagyok),szoval minimum 170cm legyen.nem szeretem azt "huu de izmos vagyok mutassam meg",szoval vagyis nem kell hogy kocka hasu legyen,kigyurt. De viszontr azt a nagyon husist se birom. A normal,enyhen husis a "kedvencem".

Belsoleg legyen kedves,vicces,tudjon mirol beszelni velem,mivel en visszahuzodo vagyok es nehezen engedek fel emberek tarsasagaban ez igy fontos,ne legyen bekepzelt ,de matirkodni se matirkodjon,ez az egy amit utalok. Azt hiszem ennyi

2015. okt. 22. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Barna/ szoke haj

Kek/ barna szem

Magas (legalabb 180 cm)

Szeressen engem es edzeni

Legyen vicces es viselje el a hulyesegeimet meg a fura humoromat

2015. okt. 22. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Am lany vagyok
2015. okt. 22. 21:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez egy h..lye kérdés ugyanis most leírhatnám hogy általában-kreol bőrű-fekete/szőkésbarna haj-barna szem

De voltam együtt teljesen az ellentétjével is

Úgy hogy azt tudom erre csak írni hogy aki megfog annyira hogy érdekeljen

17/l

2015. okt. 23. 10:19
 9/9 anonim válasza:

Fekete kócos félhosszú haj, zöld szem, hosszú száj, szép arccsontozat, aranyos mosoly, átlagos testalkat, ne legyen túl izmos, magasság 190 körül, öltözködés, ne a divat szerint. Szemüveg, kevés arcszőrzet jöhet, és hosszú vékony ujjak. Belső: különc, egyéniség, okos - intelligens, kreatív, egyedi gondolkodású, tehát legyenek önálló ötletei, ne egy birkaszellem legyen. Ne legyen besavanyodott túl komoly, inkább gyerekesebb mint én, legyen valami különleges az egész kisugárzásában, a mozdulataiban. Változékony, nyitott természetű, de személyiségileg inkább zárkózottabb, nem az az extrovertált partyállat falkavezér típus.

Van egy efféle ideálom, de aztán jöhet bárki aki megdönti az egészet lényével. :D

19l

2016. jan. 4. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!