Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a pasizásból/csajoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pasizásból/csajozásból áll az élet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves lány vagyok,a korosztályomból szinte már mindenkinek volt viszonya ellentétes neművel legalább egy csók erejéig. Nekem viszont nem. Az osztálytársaim és minden fiatal a környezetemben folyamatosan erről beszél. Ha megkérdezik tőlem,hogy tetszik-e valaki és én nemmel válaszolok,úgy néznek kb.mintha a Holdról jöttem volna. Az egyik fiú ismerősöm is nemrég megkérdezte ezt tőlem,és szerinte ebben a korban már kellene,hogy tetszen valaki. Sokszor olyan idegesítő,hogy semmi más nem létezik a világon,még szerencse,hogy a szüleim elfogadják,hogy későn érő típus vagyok és nem nyaggatnak ilyenekkel. A sulinkban ma van őszi disco,de én nem mentem el,mert egyrészt,nincs kivel másrészt ez is az "ismerkedésről" szól és nem akarom,hogy egy idegen srác vagy bárki rámnyomuljon. Volt már olyan,hogy valaki első ránézésre szimpatikusnak tűnt,külsőre,de aztán rájöttem,hogy egy idióta,beképzelt agyrém. Szóval a belsőjével még senki sem fogott meg. Tényleg ennyire "antiszociális" vagyok így,hogy 1 fiú kivételével még soha nem beszélgettem senkivel? Úgy gondolom talán ezt nem 15 évesen kellene megtenni,hisz ebből még úgysem lehetne komoly kapcsolat,de kíváncsi vagyok ti mit gondoltok :)

#fiú #lány #csók #szerelem #iskola #kapcsolat #csajozás #pasizás tetszik #őszi disco
2015. okt. 22. 20:48
1 2
 11/16 anonim válasza:

Nekem már korábban megtetszett a neved (mert lovas vagyok), és láttam itt párszor felbukkanni, és nagyon tetszettek a válaszok, amiket adtál, nem gondoltam, hogy 15 éves lány vagy, de akkor "leveszem a kalapon", amivel azt akarom mondani, hogy a szememben vagy már valaki.

Kicsit csordaszellem uralkodik Nálatok, szerintem Rajtad kívül van még jópár lány/fiú, akit ez nem érdekel, de inkább csinálja, nehogy kilógjon a sorból. Ők kívülről vezérelt emberek, Te belülről vezérelt vagy. Ha a szüleid elfogadják, az jó, mert megerősít, szerintem keress olyan társaságot, ahol hasonlóan gondolkoznak, persze ez a legnehezebb. Ja, és ne legyél kategorikus, de gondolom ha valakit mégis megismersz, aki kívül-belül megtetszik, akkor csak megismerkedsz és adott esetben jársz vele... Szóval ugyanolyan hiba lenne valakivel összejönni csak azért, mert mások szerint ideje van, mint egy tényleg jó jelentkezőt elutasítani azért, mert 15 évesen nincs értelme :)

2015. okt. 22. 22:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm #11-es válaszoló! Azthiszem igazad van,ha esetleg tényleg megtetszene valaki,nem szalaszthatom el :)
2015. okt. 22. 23:18
 13/16 anonim ***** válasza:
lol, rám is furán néznek, mert 15 évesen én se ezzel foglalkozok, hanem lent vagyok a teremben legtöbbször... bár az is lehet, csak azért néznek furának, mert kb. 2x akkora vagyok mint az osztálytársaim 90%-a xd
2015. okt. 22. 23:50
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 :D
2015. okt. 23. 12:47
 15/16 anonim válasza:
Szia. Teljesen igazad van ne aggódj sokan gondolkoznak hasonlóan mint te. Amiket leírtál én abból azt vettem ki, hogy te egy nagyon inteligens lány vagy. Büszke lehetsz magadra. Másokkal meg ne törödj. Éld úgy az életed ahogy te jónak látod. Lessz még bőven időd kapcsolatokra. Semmivel nem vagy elkésve.
2016. szept. 10. 10:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. szept. 13. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!