Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiu aki szeret egy torekenyebb, erzelmesebb lanyt?
Figyelt kérdés
Akinek fontos a szeretet, es igen erzelmes.
Bocsi az ekezetekert. 15/L.
2015. okt. 20. 20:30
1/8 anonim válasza:
Én igen mert én is ilyen vagyok. Bár nem tudom fiúként ez mennyire előnyös tulajdonság..
2/8 anonim válasza:
Igen van!
Az én barátnőm is olyan!
4/8 anonim válasza:
Ha hamar megsértődik (mert szerintem gyakoribb az érzelmes lányok között a sértődékeny) az nem valami biztató, de ha nem túlzottan az és a többi rendben van, akkor nincs semmi gond vele. :)
5/8 anonim válasza:
Régebben nekem is voltak gyenge időszakaim, de kinőttem belőle :D amúgy nekem tetszenek az ilyen lányok
6/8 anonim válasza:
Ilyen az álom lány számomra,persze csak ha nem nyafog folyton és emellett van humora meg normális viselkedésű de én olyan típusú fiú vagyok aki átérzi egy lány gondjait és könnyen megtudom vígasztalni ha kell :) 16/F
7/8 anonim válasza:
Ez nagyon jó tulajdonság, számomra fontos egy lányban. Viszont nem csak ez :) Jó, ha van humora, intelligens, lehet vele programot tervezni. 19F
8/8 Firedoom válasza:
Teljesen jo. Semmi bajom az ilyen lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!