Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jönnek be az ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek be az ilyen pasik? 15/L

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Pl most volt a sztárban sztár-ban a Peter Sramek pont Boy George, és olyan szexinek láttam pedig a Sramek nem jön be! [link]

Ha ez valamit számít biszex vagyok

2015. okt. 19. 16:45
1 2
 11/13 anonim válasza:
Megmondom van valami abban hogy még várj azzal hogy akárminek is elkönyveld magad. Ha neked ez tényleg bejön akkor egyértelműen hajlongsz a leszbiség felé. De mivel még csak 15 vagy így még változhat a véleményed, ehhez képest nem akarlak lebeszélni arról hogy ne tartsd magad annak aminek jól esik. Ezek a férfiak eléggé nőiesek sőt..be kell vallanom az elsőt annak is néztem pár pillanatra (majd megnéztem az arcát és leesett:D) ezért meg merem kockáztatni hogy nem csak egy idióta facebook cédák vagy aki kiéli a bisex hajlamait a net előtt amúgy meg a fiú mosdóba elégíti ki orálisan az ecsethajú páwa köcsögöket (akik közel sem néznek ki fiúnak de a társadalom szerint azok szóval...érted na.) Ezer vagy egy szó a lényeg hogy azért jönnek be mert bejönnek ez van. ha valóban tetszenek keress egy ilyen személyt (nehéz lesz) és minden jót nektek. Ha meg nem jön össze keress olyat aki megfelelő lesz (úgy gondolom hogy ha változik az ízlésed). Esetleg lányt ha az jobban esik:D
2015. okt. 20. 16:44
 12/13 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok! céda*
2015. okt. 20. 16:45
 13/13 anonim válasza:

51 eves vagyok. 14 eves koromban nagyon vonzott Boy George, es a mai napig szexualis es szerelmi vonzalmat erzek androgyn, bi- es meleg es transz ferfiak irant. Elegge fel vagyok nove. Nem titkolnam, ha a sajat nemem vonzana, de a noktol undorodom. Egy tinifiu kulseju leszbikus pedig csak addig tetszik, amig nem kell szembesulnom vele, hogy no.

Van ilyen, gyerekek, azert, mert nem erzi ugy mindenki, nem felnotas gyerek az illeto.

máj. 15. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!