Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az idősebb pasik jönnek be?
Szerintetek ez normális? Mert szerintem nem...14 éves vagyok és a 30-as pasik jönnek be. De nem értem miért... Pedig a helyzet az, hogy a korosztályból sok srácnak bejövök (most ez nem egó növelés vagy vagizás hanem arra akarok rámutatni, hogy nem azzal van a baj, hogy magányos vagyok és akkor más korosztályba próbálok beilleszkedni).
Előre köszi a válaszokat! :)
apakomplexus?
lehet még a korosztálybeliek nem olyan érettek, hiszen a fiúk később érnek és a 30-as palik már érettek és jóképűek még, ez is lehet. :)
Akkor nem a korosztályodban keress. A fiúk sokszor éretlenebbek, mint a lányok. Keress olyat, aki 1-2 évvel idősebb nálad. De ne 30 éveset.
Kislányoknál inkább ilyen plátói szerelem szokott lenni idősebbek irányába. Ami azt jelenti, hogy még nem érettek egy kapcsolatra, de jó elálmodozni valakiről.
Szerintem 14 évesen semmi gond, ha egyáltalán nincs barátod.
Inkább a barátaiddal üsd el az időt, nem kell ahhoz egy pasi, hogy ne unatkozz.
Tudom, hogy nem kell pasi nem is az, de nem igaz, hogy egyszerűen a fiatal fiúkra rá se tudok nézni :/
És utolsó válaszoló: Nem a nagypapák tetszenek azért :D
nem csak elvált szülőknél aléakulhat ki apakomplexus, és nem csak az elhidegült kapcsolatoknál
attól függ hogy hogyan jönnek be a 30 évesek, külsőre, vagy csak úgy emberileg, jobb velük beszélgetni?
ha külsőre, akkor ez a normális, hogy kifejlett, jó erőben lévő emberekhez vonzódsz, nem pedig egy mutáló hangú nyikhaj 15 éveshez, persze az sem gond, ha ők is tetszenek, de ha két pasit egymás mellé állitanak, akkor inkább a jobb felépitésűt nézed meg
ha meg jobb velük beszélgetni, akkor gondolom csak nem találod meg a 14-15 évesek között a jó társaságot, sokan közöttük túlbuzgók, és éretlen dolgokról beszélnek
ettől te nem leszel érettebb! ha érettebb lennél akkor nem tetted volna fel a kérdést és magadban tudtad volna rendezni
érdekes barátnőm is engem választott a saját korosztálya helyett, ő is 14
nekem meg pont a fiatalabb csajok jönnek be, úgyhogy jól van ez így ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!