Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez? Szerelem?

Figyelt kérdés
Végzős vagyok egy gimiben és ugye lesz bálam is. A srác akivek táncolok az osztálytársam és nagyon jól kijövünk, a próbák mindig remek hangulatban telnek. Egy-két hete arra lettem figyelmes, hogy gondolok rá. Hogy neki egy adott dolog tetszehet-e vagy csak szimplán hogy mi van vele. És a próbákon is egyre többször ca olyan pillanat mikor "lepkék röpködnek a gyomromban" vagy összeszorul a gyomrom. Osztálytárs tehát semmit nem azeretnék tőle és szerintem ő sem tőlem. De kíváncsi vagyok, hogy mi is ez pontosan. Szerintetek?

2015. okt. 18. 23:33
 1/4 anonim válasza:
Lehet,hogy csak tetszik neked.Mennyire ismeritek egymást? Sokat gondolsz rá? Elképzelted már,milyen lehet megcsókolni? Ezt neked kell érezned,de a szerelem ennél bonyolultabb.;-)
2015. okt. 18. 23:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Khm...Igen, elég sokmindent elképzeltem már. :D És nem ismerjük egymást annyira. Beszélgetünk, meg jóban vagyunk, de kb. ennyi. Mondták hogy a tánc összehozza az embereket, de nem gondtam volna, hogy ennyire.
2015. okt. 19. 00:01
 3/4 anonim válasza:
És mit gondolsz,ő hogy érez irányodban? Kölcsönös lehet a vonzalom? Az miért kizáró ok,hogy osztálytárs? Ismerkedjetek,táncon,sulin kívül közös programok...Hajrá kiscsaj.;-)
2015. okt. 19. 11:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti volt egy-kèt pillanat amikor úgy tűnt mintha, ő is érezne valamit. Csak az a baj, hogy ő mindenkivel nagyon jófej. Az pedig, hogy osztálytárssal nem járunk, egy örök íratlan szabály. ;) (Bár végzősök vagyunk szóval... :D )
2015. okt. 19. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!