Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ilyen csajként kellek majd valakinek?
14 év és "eddig sok pasim volt", minden elismerésem! -_-"
Sok srácnak bejönnek az ilyen lányok, biztos sikerülni fog továbbra is "sok pasit" felszedni. Persze az már más kérdés, hogy az ilyen "pasik" annyit is érnek (de végül is összepasszoltok).
Nem kellenel. 14 evesen mar roncsolod a tudod, a majad, es gyilkolod az agyad... Hagyd abba az ivast meg a cigizest
A beszologatassal nincs baj ha tudod hol a hatar.
Viszonyitasi alapnak mondom en is beszologatos vagyok De soha nem ittam vagy dohanyoztam es van egy 3,5 eves kapcsolatom
18/L
Eltekintve attól,hogy 14 évesen ezeket szereted:Azzal hogy szereted a cigit magadnak ártasz a piát meg ha nem viszed túlzásba akkor nincs baj vele, de a cigi majd látszani fog a külsődön sárga fogak stb..nem mondom hogy szokj le vagy ilyenek, de abból a csajból aki piál és cigizik meg beszólogat nem az fog lejönni a pasiknak, hogy jujj de szép és aranyos össze akarok jönni vele.Hanem hogy jujj megdugnám vagy ilyesmi.Legalábbis szerintem.
Viszont ha azt nézem hogy ilyen fiatalon már cigizel és iszol nem lesz szükséged fiúkra mert elöbb leszel rákos mint hogy komoly kapcsolatod legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!