Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, ilyen csajként...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ilyen csajként kellek majd valakinek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!14 éves lány vagyok.9.es :)Nagyon sokat iszok,minden héten kb(nem,nem vizet),cigizek(azt 1 héten egyszer),valamint ilyen tipikus beszólogatós típus vagyok:D A külsőmmel nincs baj,jó alak,tűrhető arc.Szóval eddig sok pasim volt,de akkor még nem ezt az "életvitelt" folytattam.És az lenne tehát a kérdés lényege,hogy a fiúknak bejönnek az ilyen csajok? Vagy nem bírják az ilyeneket mint én:D

2015. okt. 17. 00:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
1 szál egy életre sok!!!
2015. okt. 17. 23:35
 12/17 anonim válasza:
92%
hát, én messze tartanám magam tőled, amennyire csak lehetséges.
2015. okt. 18. 08:02
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Hogy neveltek téged a szüleid ??!??!

Úristen !!!

2015. okt. 18. 11:02
 14/17 anonim válasza:
90%
Nagyon gáz vagy, ne haragudj. Azt hiszed, attól menő vagy, ha cigizel, és piálsz? Ez pont, hogy nem tetszik a fiúknak, vagy majd mind csak pár órára használ, aztán eldob. Vagy nagyon gyorsan változtatsz a felfogásodon, vagy mindenki riherongya leszel egy életen át.
2015. okt. 18. 12:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb az egy két szálból is egy két doboz lesz :3 aztán több
2015. okt. 18. 16:55
 16/17 A kérdező kommentje:
😂😂sirok rajtatok
2015. okt. 18. 20:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi meg rajtad...
2015. okt. 19. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!