Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy várom hogy írjon?
Figyelt kérdés
Elhívott egy fiú randira,nem az esetem és nem igazán ismerjük egymást,tegnap írt utoljára és azt figyelem néha hogy írt-e már. Miért várhatom hogy írjon ha nem is érdekel?2015. okt. 17. 23:55
1/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a lelked melyen megis megtetszett?
2/5 anonim válasza:
Hat ezt hulyen fogalmaztam meg, szoval
Nem lehet, hogy a lelked melyen tudod, hogy tetszik, csak nem mered bevallani meg magadnak se?
3/5 anonim válasza:
Szerintem csak külsőre nem jön be, amennyit ismersz belőle, az pedig tetszik. Vagy csak jó érzés számodra, hogy érdeklődik irántad, még ha nem is az eseted.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Lehet igazság abban amit írtatok..De nem tudom. Egyébként a randi még nem volt.
2015. okt. 18. 00:10
5/5 anonim válasza:
Pacsizzunk, kérdező :D Én olyan helyzetben vagyok, hogy nem akarom, hogy tetsszen nekem egy lány, mégis várom, hogy beszéljünk... De próbálom magamtól távol tartani (belsőleg), mégis annyira foglalkoztat, hogy nem megy... És én sem tudom, hogy mi van, mert amúgy meg nem tetszik, de valamiért folyamatosan foglalkoztat.
Szerintem lehet, hogy azért várod, mert jól esik, hogy valakinek bejössz és eléggé kedvel téged és el is hívott :) 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!