Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közel egy éve várom hogy rám írjon a srác akkor már nem is fog ugye? 17/l
Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 14:02
2/10 anonim válasza:
Elég valószínű, hogy ha egy éve nem ír rád, akkor nem is fog. Valószínűleg el is felejtett már azóta.
3/10 A kérdező kommentje:
Pedig úgy tűnt tetszem neki, és barátnője sincs :/
2015. jún. 5. 14:11
4/10 anonim válasza:
Nos lehet akkor más tetszik neki. Sajnos az van, hogy ha konkrétan találkozol is időnként a sráccal, és fel is hívtad magadra a figyelmét és ennek ellenére magától meg sem fordul a fejében, hogy megpróbáljon felhívni, megkeresni, vagy rád írni úgy hogy még az elérhetőséged is ismeri, akkor esélytelen.
Szóval szerintem hiába vársz rá. Valami miatt nem téged választott. Az hogy nem látsz vele soha senkit, vagy azt mondják róla, az elég bizonytalan infó. Lehet a barátnőjével csak ritkán találkoznak, és nem igazán tud róla senki, ha okuk van rá, akkor lehet még a legjobb barátai sem.
6/10 anonim válasza:
Attól még lehet más tetszik neki..:/ egyszer találkoztatok, egy éve?
7/10 anonim válasza:
Fogd meg magad és írj rá.Lehet ő is azt várja,hogy te rá írj.
10/10 anonim válasza:
Én is majdnem egy éve találkoztam először a mostani barátnőmmel. Akkor kb. 1 hetet voltunk együtt, mert neki el kellett utaznia. És nem olyan régen kb. 1 hónapja írtam rá megint (tehát olyan 10 hónap után). Szerencsére minden a legjobban ment, és azóta is élvezzük egymás társaságát :P Szóval a sztorim alapján csak bíztatni tudlak. Ha ő nem is ír, írj te! Nem lehetsz biztos benne hogy nem szeretne találkozni veled. Lehet hogy csak simán fél rádírni, de ezt nem tudhatom. Szerintem te is nyugodtan ráírhatsz :) 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!