Szerelmes lettem itt valakibe. Tudom, hogy csak betűk és még nem láttuk egymást de alig várom hogy írjon. Mit tegyek mikor szinte itt mindenki kamus? Lehet ő is átver?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 09:06
1/9 anonim válasza:
Neten kapcsolatot soha 1. szabály.Vagy megfogadod,vagy a saját bőrödön tapasztalod.És akik írnák hogy a neten nem hülyeség mert bevált akkor azok szerencsésen benne vannak abban a kis csoportban.
2/9 anonim válasza:
Ne éld bele magad... ráadásul veszélyes is lehet az internetes ismerkedés. Legalább telefonon beszéljetek, és a személyes találkozás nyilvános helyen történjen, annyi a pszicho... Nem ijesztgetni akarlak, de jobb az óvatosság.
3/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy szerintem van felesége vagy élettársa. Úgy érzem.
2014. jún. 15. 09:13
4/9 anonim válasza:
Jajj... hát ebből már jó nem fog kisülni...
5/9 A kérdező kommentje:
Innen még nem randizott senki egymással?
2014. jún. 15. 09:24
6/9 anonim válasza:
Van több ismerősöm innen, van akivel már többször találkoztam /barátok vagyunk, nem járunk/, együtt járunk szinházba, moziba, stranra stb.
Van, akivel csak beszélgetek, de úgy látom, hogy én csupa rendes és értelmes emberrel ismerkedtem meg itt. Biztos szerencsém van, én innen senkibe nem szerelmesedtem bele. egyébként.
7/9 anonim válasza:
Innen még nem randiztam, de találkoztam 1-2 emberrel.
Amíg nem találkozol vele, ne éld bele magad. Legyen a randi egy kávézóban, teázóban. Beszélgessetek. Nem mindenki kamus, csak a többség. :)
8/9 anonim válasza:
innen csak Dowd röl gondolom, hogy nős.
9/9 anonim válasza:
2 emberrel találkoztam innen, de előtte beszéltem velük telefonon :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!