Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tetszem neki vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki vagy csak megdugni akar?

Figyelt kérdés
Most mentem gimibe és van egy srác aki az elején mindig csak nézett, aztán elég jóba lettünk.. Sokszor megmarkolja a fenekem és amikor először rácsapott szóba került valami cápa fogás, de nem mondja el se ő se a haverjai, hogy mi az mert lány vagyok és nem érthetem... Szóval valaki tudja, hogy mi az a cápa fogás?
2015. okt. 17. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszenel nem akarna megdugni. Szerintem kerdezz ra nala hogy mit akar. A capafogasra en is kivancsi lennek,hogy mi az :D De lehet csak a haverjai kozott hivnak igy valamit.

18/L

2015. okt. 17. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha csapkodja a segged, akkor alap hogy megdugni akar. Ha többet akarna, randira hívna.
2015. okt. 17. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az sok mindent elárul rólad is hogy hagyod hogy markolásszák a segged, anélkül, hogy bármi is lenne köztetek
2015. okt. 17. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!