Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most minek vegyem? Megdugni akar csak?
Figyelt kérdés
Facebookon ismerkedtünk meg kb 60 km-re lakik tőlem, és az állításai szerint nagyon vonzódik hozzám meg ilyenek. De mikor arra kerül a sor, hogy találkozzunk amit ő is nagyon szeretne, állandóan magához akar hívni, mert h ő nem jön le sétálni, meg nem is ismeri a helyet, majd ahol ő lakok majd ott vezet engem. Utána már a szexet is felhozta h nem bírja 2 hétnél tovább szex nélkül..Ha meg mondom neki, hogy hagyjon békén akkor meg könyörög, hogy ő nem akarja, meg kellek neki és tetszem neki. Jó nekem is tetszik, de mi van ha csak megdugni akar..felhoztam, hogy akkor talákozzunk egy fesztiválon de hogy ő egyedül oda nem jön le meg ilyenek..szerintetek??2012. szept. 29. 17:49
1/17 anonim válasza:
Elképzelhetőnek tartom h talán igen
4/17 anonim válasza:
Ne menj fel a lakására. Ha igazán szeretne találkozni veled nem igaz, hogy nem tud máshol, ez hülyeség, Vigyázz magadra!
5/17 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs is lába :o ezért nem akar sétálni.
7/17 A kérdező kommentje:
Modellkedek és sokan nyomulnak rám, meg ilyenek..és lehet ezért azt gondolja, hogy én is oylan vagyok mint a többi?! hogy egy csettintés után lefekszem vele?! vagy mi lehet a dologban? szerintetek akkor ne menjek? megmondom őszintén félnék egyedül felmenni...kitudja miylen ő..18 éves vagyok:)
2012. szept. 29. 18:00
8/17 A kérdező kommentje:
Rengetegszer említettem, neki hogy nem fogok vele csak úgy lefeküdni mert én nem vagyok olyan lány!:)
2012. szept. 29. 18:01
9/17 anonim válasza:
Egy biztos, hogy tutira le akar fektetni. Az megint más kérdés, hogy miután ez megtörtént, akkor mást is szeretne-e tőled vagy tovább állna.
Ez csak is rajtad múlik, hogy mibe mész bele. Ha te előbb találkozgatni szeretnél vele, moziba menni, sétálni vagy bármilyen nyilvános helyre és csak utána szexelni, teljesen rendben van. Mond el ezeket neki, ha ezután tovább áll, akkor csak azt akarta.
10/17 anonim válasza:
Ne menjél, ne Te legyél a hatórás hírek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!