Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt most minek vegyem? Megdugn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most minek vegyem? Megdugni akar csak?

Figyelt kérdés
Facebookon ismerkedtünk meg kb 60 km-re lakik tőlem, és az állításai szerint nagyon vonzódik hozzám meg ilyenek. De mikor arra kerül a sor, hogy találkozzunk amit ő is nagyon szeretne, állandóan magához akar hívni, mert h ő nem jön le sétálni, meg nem is ismeri a helyet, majd ahol ő lakok majd ott vezet engem. Utána már a szexet is felhozta h nem bírja 2 hétnél tovább szex nélkül..Ha meg mondom neki, hogy hagyjon békén akkor meg könyörög, hogy ő nem akarja, meg kellek neki és tetszem neki. Jó nekem is tetszik, de mi van ha csak megdugni akar..felhoztam, hogy akkor talákozzunk egy fesztiválon de hogy ő egyedül oda nem jön le meg ilyenek..szerintetek??
2012. szept. 29. 17:49
1 2
 11/17 Shai-Hulud ***** válasza:

És még ráadásul lusta is a disznaja...

Ha már meg akar fektetni, legalább csináljon úgy, mintha érdekelnéd!

Szerintem hagyd a francba, és keress egy olyan srácot, aki TÉNYLEG téged akar (vagy legalább úgy tesz). Egy ilyenért nem érdemes...

Szerintem!

Pedro

2012. szept. 29. 18:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Csak olyan hízelgő dolgokat tud modnani, és már annyira vágyom arra, hogy valaki végre szeressen!:\\ utálom a pasikat..mindegyik meg akar dugni, aki meg komolyabban érdeklődne vagy messze van vagy nekem nem tetszik..:\ mert elég válogatós vagyok:(
2012. szept. 29. 18:14
 13/17 Shai-Hulud ***** válasza:

Azt hiszem, kedves férfitársaimmal egyetértünk abban, hogy hízelgő dolgokat mindannyian tudunk mondani. :-DD

NE EZ ALAPJÁN válassz a fiúk közül, mert sajnos nagyon megjárhatod.

Ha jól értem, jól kinéző, fiatal lány vagy, és ahogyan írsz, agyilag sem vagy éppen zokni. Tehát garantált, hogy előbb-utóbb érted is eljön az álruhás herceg, bár azt tudom, hogy nem mindig egyszerű dolog felismerni. :-)

A férfiakat meg ne utáld, az egy természetes ösztönük, hogy minden útjukba kerülő nőstényt meg akarnak termékenyíteni. Később majd átveszi az irányítást az agy, és akkor megtanulnak uralkodni az ösztöneiken... Na jó, nem mindegyik.

Az, hogy válogatós vagy, az nem baj. A baj az, ha beképzelt is vagy. Mondjuk nem ismerlek, de az eddigiekből nem azt szűrtem le. Úgyhogy fel a fejjel, keep smiling!

[link]

És sok szerencsét!

Pedro

2012. szept. 29. 18:27
 14/17 A kérdező kommentje:

Jaj köszönöm aranyos vagy!:)

Csak kicsit már tényleg elszomorít a dolog, hogy engem megtalál az összes ilyen pasi..

Miért nem olyan lányokhoz mennek akik tényleg képesek arra, hogy akár nyitott kapcsolatban vagy csak alkalmi szexben..?!

Nem értem miért jó az, hogy mindig mással vannak, ha elkezdenek járni egy lánnyal, úgyis rendszeresen fognak szexelni, akkor miért jó ha mindig mással??!

2012. szept. 29. 18:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Elmondtad a lényeget. Ha egy pasi egy lánnyal van csak, akkor azzal is annyit szexelhet, amennyit akar, de akkor már kötöttségek vannak, csak azzal az egy lánnyal szexelhet, mással nem. Vagyis szexelhet, csak az már megcsalás. Vannak pasik, akik pedig nem akarják még lekötni magukat, élik az életet és csajoznak. Az megint más, hogy ezt az adott lánynak is őszintén elmondják-e. Nekem volt tartós párkapcsolatom, de szexkapcsolatom is, mert én ilyen vagyok, de nem mindenki ilyen. Ahogy írod, te nem érzed magad képesnek egy szexkapcsolatra vagy egyetlen éjszakára. Ne is tedd meg, ha nem akarod.

A szép szavaknak meg ne higgy, vannak korrekt és nem korrekt pasik. Nekem szerencsére a korrektekkel volt dolgom, akik nem szédítettek, megmondták, hogy mit akarnak. Én pedig eldönthettem, hogy akkor ezek után is tárgyalok-e a pasival. De te ezek szerint pont a másik fajtával találkoztál. De mint egy előző válaszomban írtam, nem biztos, hogy szex után sem akarna tőled többet. De szexet biztos.

De a leírásod alapján nem igazán komoly kapcsolatot akar a pasi.

2012. szept. 29. 18:42
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, már fogalmam sincs, hogy most mit is akarhat. Mert azt mond amit akar, kitudja...azt mondta, hogy velem komoly kapcsolatot tudna csak elképzelni, de lehet, hogy csak azért mondja, hogy megtörténjen, és utána hagyna is, de még én nem voltam pasival. Mert biztos ha már nem lennék szűz akkor annyira nem érdekelne a dolog..De így nem lennék képes rá!:)
2012. szept. 29. 18:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen! Ne találkozz vele!
2012. szept. 29. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!