Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért akar mindenki megdugni teljesen függetlenül attól hogy milyen kérdést írok ki?
Figyelt kérdés
Gondolom nem csak én vagyok az egyetlen, aki folyton priviket kap hogy szexchat, meg alkalmi szex érdekel-e, úgy hogy nem is raktam ki olyan kérdést amiből arra lehetne következtetni hogy nekem erre lenne szükségem. Mire jó ez? Szerintem eléggé elkeseredett lehet aki már itt próbál felszedni valakit.2014. szept. 2. 20:28
2/13 anonim válasza:
Az elején én is meglepődtem rajta, már nem törődöm velük, viszont egyszer megjegyeztem, hogy nem elég, hogy a külsőmről sem tud semmit, de még a nememmel sincs tisztában, a válasz az volt, hogy akár macska is lehetnék, úgy is "tömne" :"D
3/13 Evergrey válasza:
Hát még most mennyit fogsz kapni... :D
Az anonim oldalak vonzzák az ilyeneket. Büntetlenül bepróbálkozhat amennyiszer csak akar, hátha egyszer valaki igent mond. Szerintem ennyi a magyarázat.
5/13 anonim válasza:
A vicc az, hogy srác létemre már én is kaptam, többször. Gondolom a kérdésem alapján nem volt eldönthető melyik nemhez is tartozom, de ez pár embert nem tartott vissza, hogy bepróbálkozzon. Volt, hogy egyel több péniszt is láttam, mint szerettem volna...
6/13 A kérdező kommentje:
Igen velem is volt ilyen. Nem tom már mi volt a kérdés pontosan, csak depis voltam a barátom miatt. Erre privibe kaptam egy f4szt ajándékba. :D
2014. szept. 2. 20:33
7/13 anonim válasza:
Én is szoktam kapni!De nem válaszolok egyikre sem.Engem az ilyesmi nem érdekel.
8/13 anonim válasza:
Miért, ezen az oldalon dugni is lehet?
10/13 anonim válasza:
Vegyél vissza az egóból.... én nem akarlak megdugni.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!