Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért akar mindenki megdugni teljesen függetlenül attól hogy milyen kérdést írok ki?
Figyelt kérdés
Gondolom nem csak én vagyok az egyetlen, aki folyton priviket kap hogy szexchat, meg alkalmi szex érdekel-e, úgy hogy nem is raktam ki olyan kérdést amiből arra lehetne következtetni hogy nekem erre lenne szükségem. Mire jó ez? Szerintem eléggé elkeseredett lehet aki már itt próbál felszedni valakit.2014. szept. 2. 20:28
11/13 anonim válasza:
Ezen most jót nevettem, köszi :DDD
Engem lány létemre nem ajándékoztak még meg ilyesmivel, remélem, az emberek tartják ezt a jó szokásukat továbbra is :D Sőt sexchat felhívást se kaptam.
13/13 anonim válasza:
Én is szoktam ilyeneket kapni:S amelyik csak egy link és az van benne hogy "kepfeltoltes" azt meg se nézem-_-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!