Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátnőm pasija és az exe?
Hello! A barátnőmnek már volt néhány pasija, ebből az előző és a mostani osztálytársunk is. Tavaly ugyanaz a srác tetszett neki, mint nekem és ő össze is jött vele nyáron, de suli második napján szakítottak. A mostani pasijával még akkor jött össze, amikor még nem szakítottak. Ezt én néhány napja tudtam meg.
Még mielőtt tudtam volna, hogy járnak, deár jártak, akkor a mostani pasija folyton mellémült meg piszkált, néha beszélgettünk. Ez természetesnek tűnt még az elején, de már kezdett idegesíteni egy kicsit. Aztán megtudtam, hogy a srác a barátnőmmel jár. Nem szóltam a barátnőmnek, mivel nem volt biztos semmi sem.
Már tegnap is furán viselkedett a barátnőm mostani pasija és az exe is. Becézgettek, piszkáltak. Azt már egyébként előbb is észrevettem, hogy az ex sokat néz a mi padunk felé, de azt hittem, hogy a padtársam miatt, mivel haverok. Az is furi volt, hogy rendkívül nyitott volt felém, ha az ő padjához néztem, néha elkapta a fejét.
Ma pedig a mostani pasija a barátnőmnek bókolt nekem. Ez egy kicsit furi bók volt, de jól esett azért. Nyáron volt egy balesetem, ami miatt van a hasamon egy 20 cm hosszú műtéti heg, valamint a homlokom is tele van hegekkel. A padtársam ma viccből a hasamba ütött, én meg mondtam neki, hogy ezt ne csinálja. Ő megkérdezte miért, én erre felhúztam a pólómat, hogy csak a hasam látszódjon. Erre elborzadt, megkérdezte a barátnőm pasiját, hogy látta-e. Erre ő (szó szerint így): "Persze, szép!", a padtársam meg én is furán néztünk rá.
Lényegében ennyi volt, ez nekem egyáltalán nem tetszik, nem szeretnék szerelmes lenni vagy valakihez a kelleténél jobban kötődni.
Szerintetek miért csinálja ezt a két srác? A barátnőmnek elmondjam vagy ne? Légyszi értelmes válaszokat írjatok! És hetedikes vagyok, a mostani pasija a barátnőmnek bukott.
En Jo Baratnokent megjegyeznem hogy, hogy all hozzam a pasija. A fiuknak meg tetszel ez ellen nem tehetsz, beszelgetsz veluk elvagy, nem Kell szerelmesnek lenned baratkozhattok is. Ha meg ugy alakul,hogy velezugsz valamelyikbe akkor meg mar ugyis szerelmes akarsz majd Lenni :)
18/L
Remelem ertelmes valasz volt
A mostani pasijával nagyon összevesztem, bunkó is voltam vele, mondtam rá dolgokat, mivel az egyik osztálytársam (lány, nem a barátnője) lábát simogatta és más lányok seggét pontozta. Majdnem szakítottak ezért a barátnőmmel, de végül mégsem. Nem kértem bocsánatot, mivel úgy gondoltam (és most is így gondolom) teljes mértékben igazam van. Ma viszont ugyanúgy viselkedett, mint máskor. Órákon is folyamatosan bámult (mint mindig), beszólogatott, én visszaszóltam neki, piszkált, becézgetett.
A barátnőm régi pasija... <3 Asszem szerelmes lettem! Pénteken olyan jót beszélgettünk! És végig a szemembe nézett! Tök normális volt, kedves... egyszerűen értelmes! Ma is becézett (tőle nem bántam), minden szünetben beszéltünk, játékosan piszkált! Csak sajnos elültették, így nem tudom nézni, hogy néz-e engem... :/ Amúgy szerintem tetszem neki! Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!